עבור לתוכן

לא מצליח להכנס לצ'אט של Walla

Featured Replies

פורסם

מדובר במחשב של חבר עם מערכת הפעלה Win-xp , עד לפני שבוע היה ניתן להכנס לצ'אט של Walla וכעת מצליח להכנס לצ'אט של תפוז אך לא לזה של walla .

נסיתי כמה פעולות שלא הועילו:

1 - התקנתי jvm של Sun

2 - הסרתי את ה jvm של Sun והתקנתי את ה jvm של מיקרוסופט

3 - עשיתי Windows Update והתקנתי את Service Pack 1

מה לעשות ?

פורסם

זה לא קשור לפורום וינדוס.

פורסם

יכול להיות שהגדרות האבטחה גבוהות מדי, במיוחד ענין העוגיות מפריע לפורומים האלו אני חושב (הם צריכים לשמור עוגיה).

פורסם

זה לא פותח לך בכלל את החלון? כי אם כן אז לי יש בדיוק את אותה הבעיה.. נראה לי שזה קשור בפופ אפס.

ד"א.. מה זה jvm? אני נוב במחשבים

פורסם
  • מחבר

זה לא פותח לך בכלל את החלון? כי אם כן אז לי יש בדיוק את אותה הבעיה.. נראה לי שזה קשור בפופ אפס.

ד"א.. מה זה jvm? אני נוב במחשבים

נכון, זה בכלל לא פותח את החלון.

אגב בדקתי כעת אצלי במחשב שיש win98 וגם אצלי אני מצליח להכנס לצ'אט של תפוז אך לא לשל walla . וכיוון שכתבת את העניין של הפופ אפס, ניסיתי להסיר את סרגל הכלים של גוגל [שמונע פופ אפס] ולא עזר.

רק ששמתי לב לתופעה מוזרה:

כשאני לוחץ לחיצה ימנית בעכבר והסמן ממוקם על שורת התפריט [משם ניתן להוסיף ולהסיר רכיבי אינטרנט אקספלורר] תפקידי רדיו וגוגל התחלפו ביניהם. כשאני מוריד את הסימן של V מליד המלה רדיו, יורד הסרגל של גוגל והסרת הV מליד גוגל מסירה את סרגל הרדיו.

jvm אל ראשי התיבות של Java Virtual Machine ,

זהו רכיב המיוצר ע"י חברת Sun, והוא מאפשר הפעלת ישומים שונים במחשב לדוגמא צ'אט [להרחבת הידע בנושא עיין בשני הקטעים האחרונים בקישור הזה: http://help.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=info&id=319349&s=4]

ד"א מה זה נוב במחשבים ? (-:

ולעמירם: אנסה את דבריך בהקדם

תודה לכולכם

פורסם

רק ששמתי לב לתופעה מוזרה:

כשאני לוחץ לחיצה ימנית בעכבר והסמן ממוקם על שורת התפריט [משם ניתן להוסיף ולהסיר רכיבי אינטרנט אקספלורר] תפקידי רדיו וגוגל התחלפו ביניהם. כשאני מוריד את הסימן של V מליד המלה רדיו, יורד הסרגל של גוגל והסרת הV מליד גוגל מסירה את סרגל הרדיו.

זה קרה לי לא מזמן כשניסיתי להתקין בנוסף לסרגל של גוגל שמותקן, את הסרגל כלים החדש של MSN (אל תתקינו דרך אגב. פשוט חיקוי זול לסרגל של גוגל השולט (*cough* sig *cough* ;D)). הסרה והתקנה מחדש של שני הסרגלים סידרה לי את הבעייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים