פורסם 2004 במאי 2321 שנים קודם כל האם יש הבדל בין פירמוט דרך דיסקט איתחול (דוס) לבין פירמוט דך ההתקנה של XP? והאם יש הבדל אם מפרמטים את המחיצות האחרות דרך הווינדווס עצמו או דרך הדוס??והאם אחרי שמפרמטים את C , נגיד יש משחקים שמתקינים והם נכנסיפ לתפריט הוספה/הסרה אז מן הסתם יש להם קבצים בכונן המערכת מה קורה אם מפרמטים את כונן C (למרות שהמשחק מותקן במחיצה אחרת)??תודה רבה מראש!
פורסם 2004 במאי 2321 שנים קודם כל האם יש הבדל בין פירמוט דרך דיסקט איתחול (דוס) לבין פירמוט דך ההתקנה של XP? והאם יש הבדל אם מפרמטים את המחיצות האחרות דרך הווינדווס עצמו או דרך הדוס??אין הבדלים. כל פרמוט יביא את המשתמש הביתי לאותה תוצאה.והאם אחרי שמפרמטים את C , נגיד יש משחקים שמתקינים והם נכנסיפ לתפריט הוספה/הסרה אז מן הסתם יש להם קבצים בכונן המערכת מה קורה אם מפרמטים את כונן C (למרות שהמשחק מותקן במחיצה אחרת)??תודה רבה מראש!בהוספה/הסרה המשחקים כבר לא יופיעו, מכיוון שהתפריט הזה נשמר ברג'יסטרי שנמצא בתוך C:\WINDOWS. אם יש עוד דברים ברג'יסטרי שהמשחק צריך בשביל לפעול, סביר להניח שהוא כבר לא יפעל יותר אחרי ש-C יפורמט והרג'יסטרי יימחק. אם אין למשחק שום דבר חשוב ברג'יסטרי, תוכל להמשיך לשחק בו ע"י הפעלת קובץ ההפעלה שלו מהתיקייה ב-D.
פורסם 2004 במאי 2321 שנים אולי תוכל לעשות משהו עם הנורטון גוסט אבל אני לא בטוח ואל תתפוס אותי במילה :-X :-Xבכל מקרה הייתי מציע למחוק מההוספה הברה את המשחקים והתוכנות האלה שב D ולהתקין אותן לאחר הפרמוטכמובן במקרה ואין לך איזה 100 תוכנות מותקנות שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.