עבור לתוכן

שאלה בקשר לפירמוט!

Featured Replies

פורסם

קודם כל האם יש הבדל בין פירמוט דרך דיסקט איתחול (דוס) לבין פירמוט דך ההתקנה של XP? והאם יש הבדל אם מפרמטים את המחיצות האחרות דרך הווינדווס עצמו או דרך הדוס??

והאם אחרי שמפרמטים את C , נגיד יש משחקים שמתקינים והם נכנסיפ לתפריט הוספה/הסרה אז מן הסתם יש להם קבצים בכונן המערכת מה קורה אם מפרמטים את כונן C (למרות שהמשחק מותקן במחיצה אחרת)??

תודה רבה מראש!

פורסם

קודם כל האם יש הבדל בין פירמוט דרך דיסקט איתחול (דוס) לבין פירמוט דך ההתקנה של XP? והאם יש הבדל אם מפרמטים את המחיצות האחרות דרך הווינדווס עצמו או דרך הדוס??

אין הבדלים. כל פרמוט יביא את המשתמש הביתי לאותה תוצאה.

והאם אחרי שמפרמטים את C , נגיד יש משחקים שמתקינים והם נכנסיפ לתפריט הוספה/הסרה אז מן הסתם יש להם קבצים בכונן המערכת מה קורה אם מפרמטים את כונן C (למרות שהמשחק מותקן במחיצה אחרת)??

תודה רבה מראש!

בהוספה/הסרה המשחקים כבר לא יופיעו, מכיוון שהתפריט הזה נשמר ברג'יסטרי שנמצא בתוך C:\WINDOWS. אם יש עוד דברים ברג'יסטרי שהמשחק צריך בשביל לפעול, סביר להניח שהוא כבר לא יפעל יותר אחרי ש-C יפורמט והרג'יסטרי יימחק. אם אין למשחק שום דבר חשוב ברג'יסטרי, תוכל להמשיך לשחק בו ע"י הפעלת קובץ ההפעלה שלו מהתיקייה ב-D.

פורסם

אולי תוכל לעשות משהו עם הנורטון גוסט אבל אני לא בטוח ואל תתפוס אותי במילה :-X :-X

בכל מקרה הייתי מציע למחוק מההוספה הברה את המשחקים והתוכנות האלה שב D ולהתקין אותן לאחר הפרמוט

כמובן במקרה ואין לך איזה 100 תוכנות מותקנות שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים