פורסם 2004 במאי 2321 שנים פתאום בלי שום שינוי שעשיתי או פעולה כזאת או אחרת, כל הסידירומים נעלמו וכשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להסיר אותם ולהתקין מחדש זה לא עובד. רשום שהדרייבר פגום או לא נמצא אבל לי דרייבר לא לסידי ולא לצורב הווינדוס תמיד מזהה אותם אוטומטית למישהו יש פיתרון בשבילי?
פורסם 2004 במאי 2321 שנים לי התוכנה הזאת עשתה לי בעיות בעבר, מחקה לי את הסידירום.תמחוק אותה, תנסה לשחק עם ההגדרות של הכוננים במנהל התקנים.
פורסם 2004 במאי 2321 שנים מחבר כל מה שניסיתי לא עזור הכוננים לא מזדהים לי במחשב שלי. זה מה שרשום לי Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)ניסיתי לחפש מידע באתר של מייקרוסופט אבל אין פיתרון מדוייק לבעייה הספציפית הזאת.
פורסם 2004 במאי 2321 שנים מחבר טוב אז מצאתי לבסוף פיתרון מדוייק באתר של מייקרוסופט, אני עורך את הכותרת בשביל כאלה שיהבעייה הזאת תופיעה בעתיד.http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;314060הנה הלינק לפיתרון הבעייה.
פורסם 2004 במאי 2321 שנים זה מצחיק איך easy cd יכול לגרום לכ"כ הרבה תקלות... אני חושב שמאז גרסה 2.1 זו פשוט תוכנה מסריחה.
פורסם 2004 במאי 2321 שנים מחבר זה מצחיק איך easy cd יכול לגרום לכ"כ הרבה תקלות... אני חושב שמאז גרסה 2.1 זו פשוט תוכנה מסריחה.אין קשר לתוכנה הזאת במקרה שלי כי לא התקנתי אותה ובכלל בחיים לא הייתי זקוק לתוכנה הזאת. אולי זה מתוכנה אחרת או שזה סתם באג של ווינדוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.