עבור לתוכן

בעיה בהטענת ווינדוס XP - מאתחל עצמו במהלך ההפעלה

Featured Replies

פורסם

בהתחלה חשבתי שזה וירוס או תולעת אז סרקתי את ההארדיסק לוירוסים על מחשב תקין ואז לסקטורים רעים והוא תקין לחלוטין (פשוט זה מה שקרה לי אז שללתי את זה קודם).

מה שגורם לי לחשוב שאו שיש בעיה בתוכנה או בחומרה שהוא מנסה להעלות.

הסתכלתי על ה NTBTLOG.TXT וזה מה שראיתי:

www.angelfire.com/rock3/shmeni/ntbtlog.txt

זה היה במצב בטוח, זו הסיבה שהוא מדלג לו על חלק מהקבצים (לדעתי הלא מלומדת).

מה שכן - את הקובץ האחרון AFD.SYS הוא ניסה להטעין כמה פעמים ואז זה נגמר... מה שמוביל אותי לחשוב שאולי זה מקור הבעיה? מישהו חושב אחרת? מישהו יודע מה זה הקובץ הזה מלבד העובדה שהוא מגדיר כמה זיכרון מוקצב לרשת? בעית תוכנה שפירמוט יפטור? רכיב חומרה שצריך להחליף?

אשמח לקבל עזרה.

פורסם

אם יש לך ווינדואס לא מקורי והתקנתה SP זאת יכולה להיות בעיה...

אני מכיר את הבעיה גם לחבר שלי היה אותה, איך שהוא התקין את SP, עשה ריסט לסיום ההתקנה והווינדואס היתחל את עצמו כל הזמן בדיוק שהוא בה לעלות...

אם זאת הבעיה אז כאן זה לא המקום להציע פיתרונות מכיוון שהפורום חוקי.

פורסם
  • מחבר

מגיב הראשון, זה ממש לא הקייס.

למגיב השני, תודה :) אני אנסה את זה בהקדם. השאלה היא רק איזה מהקבצים אני צריך? כי הAFD.SYS שהיה לי הוא 128ק"ב והAFD.SYS שהורדתי מהאף טי פי של מיקרוסופט שמתאים לI386 היה 61 ק"ב... אולי אני צריך קובץ אחר?

בכל אופן, יותר גרוע ממה שזה עכשיו לא יכול להיות, נחליף ונראה :o

פורסם

נסה להעלות ב safe mode ותסיר את התוכנה (אחת מהם שהזכרתי),תאתחל ותראה אם עדיין יש לך את הבעיה.

אם כן אז נסה להתקין את ה windows עוד פעם ללא פורמט (יענו עליו),אם גם זה לא יעזור תצטרך לעשות פורמט,למרות שאולי יש פתרונות אחרים שלא צצים לי כרגע בראש.

-אם ב safe mode לא עולה לך אז נסה Best known config,אם גם זה לא אז נסה את מה שהצאתי התקנה של האקספי על הגירסה הנוכחית (ללא פירמוט).

פורסם

אל תעשה אף פעם התקנה על התקנה זה לא מומלץ אלא אם כן זה למטרת גיבוי ולאחר מכן לפירמוט.עדיף שתבצע התקנת תיקון דרך תוכנית ההתקנה של המערכת

כלומר שאתה עולה בבוט של התקליטור, תאמר לו להתקין לאחר מכן הוא יודיע שיש כבר מערכת והוא ישאל אותך אם ברצונך לתקן

פורסם

אל תעשה אף פעם התקנה על התקנה זה לא מומלץ  אלא אם כן זה למטרת גיבוי ולאחר מכן לפירמוט.עדיף שתבצע התקנת תיקון דרך תוכנית ההתקנה של המערכת

כלומר שאתה עולה בבוט של התקליטור, תאמר לו להתקין לאחר מכן הוא יודיע שיש כבר מערכת והוא ישאל אותך אם ברצונך לתקן

גם נכון,למרות שבד"כ הוא לא מתקן כלום....כמה שאנחנו אוהבים את מייקרוסופט נכון? :P

פורסם

הוא מתקן תאמין לי.אם לא בצע פירמוט

פורסם
  • מחבר

thanks, to all of you who tried to help :)

unfortunately nothing i did helped. so the last thing we did was try and install XP on a different old 6GB hard drive he had lying around. crashed at boot after copying the files.

so i guess its a hardware problem :\

פורסם

אם ניסית דיסק קשיח אחר אז רוב הסיכויים שהבעיה בלוח אם אולי עדכון ביוס יפתור את הבעיה

אבל אולי זה גם קשור להגדרה מסויימת בביוס.. virus protection משו כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים