עבור לתוכן

הרדיסק בעייתי

Featured Replies

פורסם

שלומות

יש לי ספרייה שאם אני בודק את המאפיינים שלה היא בעצם תופסת 10 ג'יגה, אבל אם אני נכנס לתוכן שלה ועושה על כל הפריטים יחד מאפיינים אני רואה שתפוס 4 ג'יגה, ולא לא מדובר בקבצים נסתרים... ובנוסף לכך כמה קבצים שהורדתי מקאזה פשוט "נעלמו".

לדעתי הם קיימים אבל משום מה ווינדווס לא מציג אותם.

ראוי לציין שאותה ספרייה היתה פעם מחיצה להרדיסק, ואיחיתי עם partition magic.

וגם די ראוי לציין שההרדיסק שלי השמיע רעשים במשך 5 דקות.

השאלה הנשאלת היא אם יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הקבצים הנעלמים, או מה יכול להיות שקרה להרדיסק המסכן.

תודה לעונים.

פורסם

יש לך XP? סביר להניח שאתה מתכוון לsystem voulme information... איזה תיקיה זו? איפה היא ממוקמת? אני ממליץ לך להריץ סריקה נגד וירוסים פה:

http://security.symantec.com/sscv6/default.asp?productid=symhome&langid=ie&venid=sym

עכשיו עוד משהו... אם זה באמת קשור לHD עצמו, אני ממליץ לפרמט את המחשב, יותר מזה אפילו - למחוק מחיצות לגמרי וליצור חדשות, אם אתה לא יודע איך אפשר על הדיסק של ה-XP שהוא בעצם BOOT, ושמה יש אפשרות להשמיד מחיצה וליצור חדשה, אני ממליץ לך דרך הדיסק של XP ולא דרך תוכנות של הוינדוס.

פורסם
  • מחבר

לשאלתך win xp

והסיפרייה היא על הprimary partition.

יש לי צורב דיד וי די וכבר גיביתי לפני את כל הקבצים החשובים, ככה שפירמוט זו לא בעייה כזו קריטית, אבל אני מעדיף לחכות שאולי מישהו אחר ימצא פיתרון שלא דורש פירמוט. אין לי זמן לפירמוט יש לי מגן בהיסטוריה חלק ב' יום שישי....

פורסם

נסה chkdsk [volume:]/r/f

משורת הפקודה כמובן

אם זה לא עוזר אז רק format

ובפעם הבאה על תשתמש בתוכנה הזו ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים