עבור לתוכן

שתי בעיות באאוטלוק אקספרס

Featured Replies

פורסם

קודם כל, נתונים על המחשב:

WIN XP SP1

אאוטלוק אקספרס 6

שני יוזרים בווינדוס (אחד אדמין ואחד power user)

ולבעיות:

1. היום במקרה שמתי לב שמשהו לא בסדר בתיקיות "דואר יוצא", "טיוטות" ו"פריטים שנמחקו"-כשאני לוחץ עליהן אני מקבל הודעת שגיאה (ר' תמונה מצורפת).

עכשיו הקטע המוזר הוא, שזה רק ביוזר המשני (power user). וזה גם לא היה עד עכשיו-עד היום כשבמקרה נכנסתי לשם הכל עבד בסדר!

ד"א-זה כותב שחסר לו זכרון או משהו-וזה שטויות, כי זה קורה גם כשהמחשב רק עולה, ולא ממש פועלות מספיק תוכנות כדי לנצל את כל ה-512MB שיש לי.

וגם שטח דיסק יש מספיק-יש לי עוד כמה G פנויים על C ועוד יותר על D.

outlook_problem.JPG

2. זו יותר שאלה מבעיה: אם מחקתי (לצמיתות) הודעה, יש סיכוי לשחזר אותה? נאמר לי שבעזרת ה-norton protected files אפשר. עכשיו, מצאתי קובץ DBX (כמו של האינבוקס למשל) בין הקבצים שרשומים שם, הבעיה היא שהוא מסרב לשחזר אותו......

וגם השם של הקובץ שמצאתי מוזר.....

הייתי מצרף סקרינשוט של הודעת השגיאה, אבל מסתבר שעכשיו אני גם לא יכול להכנס ל-unerase wizard:

norton_problem.JPG

למישהו יש רעיון (לגבי 2, או למעשה 3 הבעיות.....) שפה?

פורסם

לגבי האנטי וירוס, הבנתי מנועם (פורשר) שאם עידכנת בשבוע האחרון את הנורטון אז הוא דופק את הnorton protected files.

תנסה אולי לעדכן את הנורטון שוב, אולי הם כבר תיקנו את הבעיה.

פורסם

אין עדכון חדש לנורטון בינתיים. ככה שהבעייה הזאת עדיין קיימת. גם אצלי.

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

דווקא עשיתי אפדייט, וזה כן הוריד לי, אז יש עדכון.......  ;)

בכל מקרה, הבעיה נפתרה אחרי כמה ריסטרט....

אבל משום מה עכשיו כשאני נכנס ל-unerase wizard, זה לא מוצא לי את הקובץ DBX שהוא מצא קודם......

או איזשהו קובץ DBX.......

ד"א-בדקתי אותו עכשיו: מחקתי כמה קבצים ורציתי לראות אם הוא מוצא אותם. והוא לא מצא.....

פורסם

כנראה ניסית למחוק הרבה הודעות וזה נתקע.

תלך ל-C:\WINDOWS\Application Data\Identities\{4A6161C0-3253-11D8-A7D3-FDCABB3FD876}\Microsoft\Outlook Express

ותמחק את כל טיוטות,שנמחקו ויוצא אלא אם כן אחד מהם חשוב לך.

וז המערכת תשחזר אותם בהפעלה הבאה של ה-OUTLOOK.

פורסם
  • מחבר

כנראה ניסית למחוק הרבה הודעות וזה נתקע.

תלך ל-C:\WINDOWS\Application Data\Identities\{4A6161C0-3253-11D8-A7D3-FDCABB3FD876}\Microsoft\Outlook Express

בקשר למחיקת הרבה הודעות-יכול להיות שבאת הייתה הבעיה....

אבל.... אין לי Application Data בתיקיה של ווינדוס.....

פורסם

Documents and Settings לא windows

והיא מוסתרת כמדומני

ערכיה: בתוך התיקיה של היוזר שלך

משו כזה:

C:\Documents and Settings\User name\Application Data\Identities

פורסם
  • מחבר

אממממ... אוקי ב-Documents and Settings יש Application Data, אבל אין את ההמשך של הנתיב ש-amit501 כתב...... :-X

פורסם

כן יש לי WIN 98 SE .

פשוט תריץ חיפוש על DBX ותראה איפה הספריה עם כל הDBXIM ושם תמחק את התיקיות הרצויות.

פורסם
  • מחבר

תודה!

באמת מחקתי את התיקיות (גיביתי אותן קודם), ועכשיו זה הסתדר.

ועכשיו לשאלה השניה- האם אני יכול לשחזר הודעה שמחקתי?

ושאלה נוספת:

3. האם אני יכול לקרוא או לפתוח באיזושהי צורה את מה שיש על קובץ ה-DBX?

פורסם

בקשר לשאלה השלישית לא יודע אישית לא נראה לי.

בקשר לשאלה השניה אם שמרת אתזה במחשב אז יש לזה זכר בדיסק ויש תוכנות שישחזרו את זה

אך אם מחקת את זה בלי לשמור כלומר רק מהשרת אז תצטרך להתקשרל ספק האינטרנט שלך לראות אם הוא יכול לשחזר הודעות כאלה.

פורסם
  • מחבר

בקשר לשאלה השניה אם שמרת אתזה במחשב אז יש לזה זכר בדיסק ויש תוכנות שישחזרו את זה

אמממ.... השאלה היא מה אני אומר לתוכנה הזאת לחפש?

ומין "סעיף" ( ;D) לשאלה-אם זה קבור בתוך קובץ ה-DBX, אז אין לי אפשרות להוציא את זה? (זה בקשר לשאלה 3, כי אם אי אפשר לפתוח DBX אז מין הסתם אי אפשר גם להוציא ממנו הודעה...)

פורסם

התכוונתי אם שמרת תמונות וסרטים מתוך ההודעות EML למחשב שלך אז השחזור הוא מהמקום שמחקת או לפי שם.

אם מחקת כרגיל לתקיה שנמחקו ומשם בכלל מהשרת אז הודעות בודדות הם בסיומת EML ותצטרך לשחזר אותם מהשרת .

אם מחקת את כל התיקיה DBX אז אותה תוכל לשחזר על שם התיקיה.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי אם שמרת תמונות וסרטים מתוך ההודעות EML למחשב שלך אז השחזור הוא מהמקום שמחקת או לפי שם.

מהזה הודעות EML? ברור שאם שמרתי, נגיד, תמונה מתוך הודעה בתיקיה על המחשב אני צריך להגיד לתוכנת השחזור לפעול משם...

אני התכוונתי להודעה עצמה, שמחקתי (דרך האאוטלוק [ע"י "מחיקה לצמיתות"] אם זה משנה משהו), ופשוט רציתי לדעת אם אני יכול לשחזר אותה....

אם מחקת כרגיל לתקיה שנמחקו ומשם בכלל מהשרת אז הודעות בודדות הם בסיומת EML ותצטרך לשחזר אותם מהשרת.

בוא נצא מתוך נקודת הנחה שעל השרת (של הספקית) אין כלום (שזה המצב......)

ד"א, עשיתי חיפוש ואין לי על המחשב קבצים בסיומת EML. מה זה אומר?

אם מחקת את כל התיקיה DBX אז אותה תוכל לשחזר על שם התיקיה.

אז ככה: לא מחקתי תיקיה שלמה כלשהי אלא פשוט עברתי ומחקתי הרבה הודעות "לצמיתות" דרל האאוטלוק.

עכשיו השאלה היא אם אני יכול לשחזר חלק מההודעות האלה.

מקווה שהסברתי את עצמי טוב, אם לא אז תגיד......

תודה בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים