עבור לתוכן

המלצה לשדרוג כרטיס מסך במחשב קיים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

המחשב שלי יהיה 4 שנים עוד שבוע.
אני מודע לעניין שהמחשב ישן מאוד ולא חזק בשביל להריץ משחקים באיכות המקסימלית.
אני כרגע שנה שלישית בלימודים ועובד בו זמנית ככה שאין לי הרבה זמן לשחק במחשב ולא מעוניין בלהשקיע בקנייה של מחשב חדש כולו.
הנה המפרט של המחשב שלי:

SuuQ7pD.jpg
88OH9
https://imgur.com/a/88OH9

מארז: (CoolerMaster CM 690 III Side Window Midnight Black ATX Case No PSU (CMS-693-KWN1

לאור הנתונים שאתם רואים במפרט הזה, איזה כרטיס מסך אני אוכל לקנות ככה שאני לא אזדקק לקנות גם ציוד נלווה למחשב?
לא נראה לי שרלוונטי לציין תקציב כי אני לא חושב שיש הרבה כרטיסי מסך בשוק שיכולים לרוץ במחשב שלי בלי לקנות ציוד נלווה כמו ספק או מעבד.
תודה רבה אנשים!

פורסם

כבר מיהרת להספיד את המחשב שלך?

המעבד שלך לא פראייר בכלל, ואחרי אוברקלוק הוא ביצועיסט לא קטן. גם הספק בסדר גמור.

אני יוצא מנק' הנחה שיש לך מסך 1080p סטנדרטי.

האופציה הזולה היא GTX 1060 6GB. יריץ כמעט כל משחק על הגדרות גבוהות, עם פשרות פה ושם.

האופציה היקרה יותר היא GTX 1070 8GB. מומלץ מאוד ויריץ הכל חלק כמו חמאה. 

שני הכרטיסים "אוכלים" פחות חשמל מהכרטיס הנוכחי שלך ויעבדו מצויין.

המלצה נוספת היא להוסיף למחשב עוד שני סטיקים של 4gb 1600mz מיד2 וכונן SSD גדול יותר בנפח של 360gb לפחות למשחקים לזמני טעינה קצרים. עם כונן 120gb אני מניח שכל המשחקים שלך מותקנים על הדיסק המכאני.

פורסם
  • מחבר

בכונן SSD שלי מותקנים המערכת הפעלה ותכונות. כל שאר התכנים, אם זה משחקים או סדרות וסרטים, נמצאים בHD רגיל.

לגבי הכרטיסי RAM אני עדיין מתלבט אם לקנות עוד 8 או לא, אבל כרגע זה לא הדבר המרכזי שאני רוצה להתעסק בו.

מאוד מפתיע אותי כשאתה אומר שהכרטיסים הללו יצרכו אפילו פחות חשמל מאשר הכרטיס הנוכחי שלי.

לא ציינתי אבל המארז שיש לי הוא: (CoolerMaster CM 690 III Side Window Midnight Black ATX Case No PSU (CMS-693-KWN1

מבחינת גודל והתחברות לא אמור להיות בעיה עם הכרטיסים שציינת?

(הוספתי את המארז לתגובה הראשית)

פורסם

כרטיסים חדשים לרוב נותנים יותר ביצועים בפחות צריכת חשמל, אין פה הפתעה :)

המארז שלך מאוד מרווח מבפנים, לא מדובר בכרטיסים מפלצתיים. אתה מוזמן להיכנס לאתר יצרן של כל כרטיס וכתוב שם המידות של הכרטיס אם אתה רוצה למדוד ולהיות רגוע.

אגב, את הכרטיס הנוכחי תוכל למכור בכ-300 ש"ח וכך לצמצם את הנזק.

פורסם
  • מחבר

בדקתי וה GTX 1060 נראה אחלה של תחליף כרגע.

שמתי לב שיש 4 גירסאות לכרטיס מסך הזה:

Palit GeForce GTX 1060 Dual 3GB GDDR5 VR Ready

Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 VR Ready

Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB GV-N1060IXOC-3GD Mini ITX OC

Gigabyte GeForce GTX 1060 G1 Gaming VR Ready GV-N1060G1 Gaming-3GD

רציתי לשאול האם יש הבדל משמעותי בין 3GB ל6GB ומה ההבדל בין Palit ל Gigabyte?

מה מיוחד בכרטיס האחרון של Gigabyte? רשום גיימינג אבל מה בתכלס הוא נותן לי?

תודה :)

עריכה: בבדיקה נוספת ראיתי שיש עוד כמה וכמה כרטיסי GTX 1060 בסוגים שונים.

בהתחשב בזה שאני מאמין שתקציב של 1000+- זה מספיק, מה הכי מומלץ מכלל האפשרויות שיש באתר?

image.png.0da5c693c8d802132209946f2c2af19f.png

פורסם

-הגרסה של ה6gb חזקה יותר. 

-אין הבדל בין palit ל-gigabyte,  וכל התוספות המוזרות לשמות זה נטו שיווק.  לך על ה6gb הזול ביותר. 

פורסם
  • מחבר

אני משוכנע שהגרסא של ה6GB יותר חזק מה3GB.

השאלה אם ההפרש ביניהם (250 שקל) שווה את ההשקעה הזו? 

פורסם

אני משוחד מאחר וקניתי את גרסת ה6gb ב-1000 ש"ח בחו"ל, לטעמי זו הגרסה המשתלמת יותר. 

הכי טוב אם תבדוק בyoutube איך המשחקים שאתה אוהב רצים על כל גרסה. 

פורסם
  • מחבר

מעדכן שקניתי כרטיס מסך חדש :)

EVGA GTX 1060 SSC GAMING ACX 3.0 3GB GDDR5

עשיתי חקר באינטרנט והחלטתי ללכל על זה.

יכול להיות שאקנה עוד 8GB זיכרון ככה שיהיה לי בסך הכל 16GB, אבל עדיין לא סגור על זה.

בדקתי וראיתי שהלוח אם שלי תומך Dual-Channeling.

זה חשוב שאקנה 2X4 או 1X8? הזיכרון חייב להיות גם של חברת Crucial בגלל 2 הזיכרונות הקיימים כבר?

פורסם

עדיף עוד שני סטיקים של 4gb, לא חשוב איזו חברה. עדיף יד שנייה, המחירים גבוהים מאוד לחדש. 

תתחדש :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

זה לא אהיה בעיה שיש לי 2 כרטיסי זיכרון 4GB של חברה Crucial ועוד 2 כרטיסי זיכרון 4GB של חברה אחרת?

והאם אתה מכיר חברות שכדאי לקנות מהם? 

פורסם

באחד המחשבים יש שני סטיקים של corsair ועוד שניים של g.skill. אין בעיה הכל בסדר. תשתדל שיהיו זהים במהירות ובתזמונים כמה שאפשר. 

החברות שציינתי יהיו בסדר אבל גם כל חברה מוכרת אחרת. אתה מוזמן להביא לכאן מציאות מיד 2 להתייעצות 

פורסם

כנראה שלא תמצא זול מזה לחדש בחנות, המחירים מטורפים כיום. אבל לוחות יד 2 מלאים בזכרונות, נסה למצוא 2 סטיקים ב-סביבות 100-120 ש"ח. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים