עבור לתוכן

windows עושה ריסטים בלי סוף....

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים!

המחשב שלי עושה ריסט כמעט אחרי כל הפעלת תוכנה באופן אקראי, פרמטתי התקנתי מחדש אבל עכשיו הוא מסרב להפעיל את מה שהוא התקין...

(nav2004 לדוגמא...) נסיתי לפרמט שוב... והצלחתי להפעיל את האנטי וירוס אבל תוכנה אחרת עשתה את אותה בעיה....

אה וגם קרה שהוא הראה מסך כחול..... ???

מה לעשות??? יכול להיות שזה בחומרה?? הארדיסק? זיכרון איך אני יכול לדעת...?

תודה לכל מי שיגיב..

פורסם

הוא עושה לך איזה שהיא שגיאה לפני שהוא עושה ריסט?

פורסם

בלי קשר, ממליץ לך להתקין אנטי וירוס אחר, NAV זה חרא אנטיוירוס ויש לי הרבה ניסיון רע איתו.

הוא גם אחד שנוטה לעשות בעיות בהתקנה ובעיות גם אחרי ההתקנה, מה שכן, אם הצלחת להתקין אותו והוא עובד אז הוא יישאר עובד, אם לא עובד אתה יכול לנסות 10 פעמים להתקין ועדיין יש סיכוי שלא יעבוד.

אבל הוא גם לא זיהה לי וירוסים מסויימים וכאלו.

פורסם
  • מחבר

לא שום הודעת שגיאה! זה מה שמשגע אותי...

ההודעה היחידה זה מסך כחול ונדיר מאוד שזה מופיע...

שוב פעם כל זה אחרי פורמט!!! יכול להיות שזה חומרה..???

פורסם

רוב הסיכויים (אני מניח יותר מ95%) שזה בעיית חומרה, יכול להיות הרבה דברים החל מתזמונים לא נכונים (קורה הרבה פעמים ופשוט מאוד לסדר את זה לבד) דרך ספק לא טוב ועד ללוח אם שנדפק

צריך עוד פרטים - מפרט, מה הוא כותב במסך הכחול (הכרחי) ואם הבעיה התחילה בזמן מסויים?

פורסם
  • מחבר

אחי אם אתה מצליח לפתור את הבעיה אתה מלך!!

רוב הסיכויים (אני מניח יותר מ95%) שזה בעיית חומרה, יכול להיות הרבה דברים החל מתזמונים לא נכונים (קורה הרבה פעמים ופשוט מאוד לסדר את זה לבד) דרך ספק לא טוב ועד ללוח אם שנדפק

צריך עוד פרטים - מפרט, מה הוא כותב במסך הכחול (הכרחי) ואם הבעיה התחילה בזמן מסויים?

איך אני יכול לדעת איזה רכיב בעייתי? רשמת שזה מאוד פשוט לסדר אז איך? יש תוכנות לבדיקת חומרה?

ולגבי המסך הכחול זה כמו בהודעה של asichen:

http://build4-u.net/01.jpg

http://build4-u.net/02.jpg

משהו כזה אבל לעיתים נדירות....

פורסם

קליק ימני על my computer, בחר ב-properties.

תחת advanced, לך להגדרות של startup and recovery, ותוריד את הסימון מ- "automatically restart".

אם אחרי זה המחשב מפעיל את עצמו מחדש סתם ככה, בלי מסך כחול של windows, אז 99% שהבעיה בחומרה. אם עכשיו תמיד מופיע לך מסך כחול, זה עוד שלב בדרך למציאת הבעיה - אבל תצטרך לכתוב לך בצד את החלקים הרלוונטיים מתוכו. לפעמים יהיה שם של קובץ שגורם לבעיה, לפעמים רק כתובת בזכרון. יש אלפי סוגים של מסכים כחולים, הסבירות שהבעיה שלך היא בדיוק כמו של המשתמש השני היא קלושה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים