עבור לתוכן

יש לי כ.מסך RADEON 9200 ואני רוצה לעשות לו OC, אך יש לי צספר שאלות קטנות.

Featured Replies

פורסם

השם המלא של הכרטיס:

GIGABYTE RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI

אני לא ממש מרוצה מהביצועים שלו במשחקים, אז חשבתי על לעשות לו OC.

רציתי לדעת מספר דברים:

1) בעזרת איזה תוכנה אני עושה OC לכרטיס מסך הזה?

2) בבקשה תביאו לי הוראות שימוש לתוכנה שבה אני אעשה את ה-OC (איך אני בדיוק עושה אותו בתוכנה? מה אני צריך לשנות שם?)

3) עד כמה בדיוק הביצועים של הכרטיס ישתפרו?

4) יש גבול מסויים שאני לא צריך לעבור אותו ב-CO?

פורסם
  • מחבר

בבקשה, אף אחד לא יכול לעזור?

פורסם

לא מומלץ לעשות לכ.מסך הזה OC, זה לא כרטיס שבנוי לזה (במיוחד במיוחד אם יש לך SE), במקרה הטוב זה ישפר במקצת את זה...

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה אחי

ו-SUB X, אחי לא היית צריך לנעול לי את ההודעה. אני כבר קראתי את המדריך שאתה הבאת לו לינק ואני לא הבנתי כלום אז בגלל זה פתחתי הודעה בפורום הזה לשאול שאלות על OC לכ.מסך (זה מה שהיה כתוב במדריך גם, מי שלא מבין אז שילך לפורום הזה לשאול).

ואני בהחלט מעוניין לעשות רק OC קטן לכרטיס מסך, כזה שיגרום לכרטיס להטעין מפות ב-10-15 שניות פחות מהזמן שלוקח לו להטעין אותם עכשיו.

אני שמתי לב שעם הדרייבר של הכרטיס הותקנה גם תוכנה בשם V-TUNER ובה יש את הפרטים הבאים:

MEMORY CLOCK: 201MHZ

CORE CLOCK: 250MHZ

VCORE: 1.62V

VCC18: 1.94V

VDDQ: 2.51V

אני יכול בתוכנה הזאת לשנות את מהירות ה-MEMORY CLOCK וה-CORE CLOCK. אם אני משנה אותם אז אני בעצם עושה OC לכרטיס מסך? אם כן אז על איזה מהירות חדשה כדאי לי לשנות אותם? לא מוגזמת מדי כי על הכרטיס מסך יש רק מאוורר אחד שבתוכנה הוא נקרא VGA FAN.

והטמפ' של הכרטיס כרגע היא 37 מעלות אם זה עוזר במשהו.

פורסם

בלי קשר, הקפצת וזה נוגד את החוקים!

נתתי לך עוד היזדמנות..

פורסם
  • מחבר

טוב, אני דיברתי עם מישהו שמאוד מבין בנושא הזה, ולפי מה שהוא הסביר לי לא ממש כדאי לי לעשות OC לכרטיס הזה.

אז אם אפשר בבקשה תנעלו את ההודעה.

פורסם

אם אתה כן רוצה לעשות OC לכרטיס - תוריד תוכנה בשם ATITOOL מהמדור הורדות כאן באתר.

תפעיל אותה ושם תראה שיש לך כל מיני אופציות וגם אופציה לעשות OC ושהתוכנה תבדוק לכמה הכרטיס יכול להגיע.

זה פתרון שיעזור במקצת - אבל אל תצפה להבדל של 15 שניות בטעינה של מפה...

פורסם
  • מחבר

אם אתה כן רוצה לעשות OC לכרטיס - תוריד תוכנה בשם ATITOOL מהמדור הורדות כאן באתר.

תפעיל אותה ושם תראה שיש לך כל מיני אופציות וגם אופציה לעשות OC ושהתוכנה תבדוק לכמה הכרטיס יכול להגיע.

זה פתרון שיעזור במקצת - אבל אל תצפה להבדל של 15 שניות בטעינה של מפה...

תודה אחי, אבל החלטתי לא לעשות OC לכרטיס מסך בסוף

אני עושה רק למעבד OC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים