פורסם 2017 באוקטובר 168 שנים מחבר לא הצלחתי לסדר את הבעיה הבאה כאשר נכנסים למעלית שאין בה קליטה אז יש צליל ברגע שהוא מתנתק מהרשת. והצליל הוא חזק ומופיע כמה פעמים במהלך נסיעה במעלית... מישהו מכיר איך משנים את ההגדרות של זה?
פורסם 2017 באוקטובר 228 שנים מחבר היי כולם הצפצוף של טיימרים בA1 מאוד חזק. איך מנמיכים כברירת מחדל? תודה
פורסם 2017 באוקטובר 278 שנים מחבר הרבה פעמים שאני מדבר ב-A1 נלחץ לי בטעות השתקת קול או רמקול... יש דרך לשחק עם הרגישות של זה? כי זה לא פשוט
פורסם 2017 באוקטובר 288 שנים רגישות של מה? זה לחצן על המסך... המסך לא נסגר כשאתה מצמיד את הטלפון לאוזן?
פורסם 2017 באוקטובר 288 שנים מחבר נסגר אבל לסירוגין. בטלפונים הקודמים לא היה רגיש ככה. ועוד שאלה על הדרך... איך אני מוחק כפל אנשי קשר. בטעות ייבאתי פעמיים. ניסיתי להסיר עם אפליקציה יעודית וזה לא עוזר. ניסיתי גם דרך ג'ימייל והסיר כפלים אבל זה גם לא פתר את הבעיה. תודה על העזרה!
פורסם 2017 בנובמבר 68 שנים מחבר קיבלתי את המגן מסך שמתאים גם ל5X אבל הבעיה היא שהוא לא מתאים לA1 ביקשתי החזר באיביי אבל בנתיים אני לא מזמין מגן מסך אחר בגלל שאין לי מושג אם שוב אקבל משהו לא מתאים. הרי כל ה5X לטענתם מתאימים ל-A1ים
פורסם 2017 בנובמבר 68 שנים מה זאת אומרת לא מתאים? אם בקצוות הוא נראה כאילו לא מודבק, זה בגלל שהוא מעט מעוגל בצדדים - בדומה להרבה סמארטפונים היום.
פורסם 2017 בנובמבר 68 שנים מחבר ממש לא זה. החור של המצלמת סלפי לא במיקום שלה. הטכנאי טלפונים התקין לי אבל כרגע אני מן הסתם לא יכול לצלם סלפי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.