פורסם 2017 באוקטובר 118 שנים אני מחבר את הלפטופ לטלויזיה בעזרת כבל HDMI ה-HDMI עובד לי רק כשאני נכנס לביוס . (רואה אותו דרך הטלויזיה) אבל ברגע שיש את הלוגו של הווינדוס אז הטלווזיה נכבית ואני מקבל תמונה רק דרך הלטפופ. (כאילו הHDMI מפסיק לשדר אות). פירמוט לא עוזר , איפוס הגדרות דיפולט של הביוס לא עוזר , דרייברים חדשים לא עזרו, שילוב CTRL + P לא עוזר . אני כבר ממש נואש , מה לעזאזל הבעיה ? חשוב לציין שהמחשב תקין לחלוטין וזו לא הפעם הראשונה שאני מחבר אותו לטלויזיה. WIN 7 64B כרטיס מסך INTEL 4000 מובנה נערך 2017 באוקטובר 118 שנים על-ידי KF
פורסם 2017 באוקטובר 118 שנים מחבר בדקתי גם עם טלויזיה נוספת , לא עובד . הבעיה היא לא בטלויזיה כי עם מחשבים אחרי זה כן עובד. לצורך העניין יש לי על הטלויזיה נורת חיווי שבה אני יכול לראות אם הטלויזיה מקבלת אות . רק בביוס היא נדלקת ואכן אני רואה תמונה , כלומר מקבל אות לצערי את הווינדוס אני כבר לא רואה דרך הטלויזיה וכמובן שהנורת חיווי גם לא דולקת . שינוי רזולוציה לא עוזר כלום. מה יכולה להיות הבעיה ? הרי הHDMI כן תקין
פורסם 2017 באוקטובר 118 שנים מחבר אין לי מושג מה זה DSUB . יש לי מחשב נייח עם כרטיס מסךHDMI, האם זה יתן משהו אם אחבר את המחשב נייח ללפטופ בעזרת כבל HDMI ?
פורסם 2017 באוקטובר 118 שנים כשהכל מחובר והמחשב דלוק ואתה רואה את מערכת ההפעלה רק במסך של הנייד, נסה ללחוץ על המקש איפה שכתוב F6 באדום ומצויר מין מקרן כזה.
פורסם 2017 באוקטובר 118 שנים מחבר לא עובד . ניסיתי מס' טלויזיות שונות + כבלים שונים . משום מה זה מסרב לעבוד , עבד נהדר עד לפני זמן מה נערך 2017 באוקטובר 118 שנים על-ידי KF
פורסם 2017 באוקטובר 118 שנים מחבר סתם מסקרן אותי , אז למה אני כן רואה את הביוס בטלויזיה כשאני מגדיר את הבוט הראשוני כ-HDMI ? אם הייתה בעיה לא הייתי אמור לראות בכלל
פורסם 2017 באוקטובר 118 שנים נראה שעברנו על כל הדברים שאפשר לבדוק: 1. כבל HDMI תקין 2. טלויזיה תקינה מבחינת המחשב 1. מערכת הפעלה תקינה 2. דרייבר תקין המקש שאמור לשכפל את התצוגה לשני המסכים (המסך של הנייד והחיצוני) אתה אומר שלא עושה כלום אז לא נשאר הרבה אלא להסיק שמשהו לא בסדר במחשב, אין לי הסבר טכני/מקצועי למה בביוס זה כן מראה ובווינדוס לא.
פורסם 2017 באוקטובר 118 שנים מחבר הבנתי , תודה לכם על העזרה, כמה תיקון כזה אמור לעלות ? או שעדיף כבר לרכוש לפטופ פשוט לצפייה בסרטים בלבד ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.