עבור לתוכן

מחשב all in one - האם שווה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

נתקלתי ב"מבצע" הזה. המטרות שלי הן מחשב all in one (שלא יתפוס הרבה מקום, אבל לא לפטופ) לשימושים ביתיים. לא יותר מדי גיימינג וכו'. איך המחשב הזה?

תודה רבה וחג שמח!

bfc08c31-b4f5-4ef0-982a-f09689b9f6b9.jpg

e13bd546-8c6d-420e-beb2-79f0985f0484.jpg

ebeb4ecb-b3d2-4aa8-b5c4-340cdfc3761c.jpg

פורסם

פשוט בושה שחנות מציגה מפרט כזה.

אין שום אזכור לדגמי רכיבים, או אפילו לדגם הספציפי של המחשב. העיקר שיש מק"ט חנות, מה היינו עושים בלעדיו.

לצערי, קשה לענות לך, אם כי על פניו כנראה שמדובר במחשב מאוד חלש, שיספיק לפעולות בסיסיות בלבד (סרטים אינטרנט וכיוצא בזה).

פורסם

כנראה שזה https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25915

דעתי היא שהמסך סביר אבל המחשב שמאחוריו הרבה פחות, כאמור לגלישה באינטרנט זה יספיק אבל על משחקים אין בכלל מה לדבר

פורסם
  • מחבר

היי

סליחה אם אני משגע אתכם, אין לי כל כך מושג בזה. הציעו לי משהו אחר:

מחשב לנובו all in one עם מסך מגע.

מפרט  טכני : מעבד אינטל i3 זיכרון 8 גיגה ודיסק קשיח של 1000 גיגה. מצלמה  אינטרנט אלחוטי ורמקולים מעולים  וכמובן מקלדת ועכבר אלחוטיים. מגיעים בצבע לבן או שחור. המחיר שלהם הוא 3200 שח. עם שנה אחריות. הרחבת אחריות ל3 שנים זה עוד 300 שח.

האם זה "שווה"? 

פורסם

היי אל תדאג, תשאל כמה שאתה רוצה.

איזה I3, דגם ספציפי (איזה דור)?

איזה מסך זה ומה גודלו?.

בנוסף, מי נותן את האחריות?

על איזו חנות מדובר אגב?

פורסם
  • מחבר

דגם המחשב זה F0CD00HWIV. עוזר?

פורסם

כדאי היה שתפרט יותר מה אתה מצפה מהמחשב ומה אתה עושה איתו. כשאתה כותב "לא יותר מדי גיימינג" אז אני מבין שקצת גיימינג כן? תן לנו דוגמה לאיזה משחקים אתה משחק כי לדעתי זה יהיה מה שיקבע בסוף האם המחשב יתאים למה שאתה צריך.

רק שתדע שבמחירים האלה אפשר להרכיב מחשבים חזקים יותר שיהיו מאוד קומפקטיים

פורסם
  • מחבר

לא כתבתי שום דבר לגבי גיימינג... 

המחשב לשימושים ביתיים פשוטים - לגלוש באינטרנט, יוטיוב, דברים כאלה.... זה לדוד שלי ששאל אותי, כאילו אני מבין :)

"חשוב" לו (הוא מתלהב) מהמסך מגע, וכו'.

פורסם

אם ככה אז השני הרבה יותר טוב מהראשון, לגבי "שווה" לדעתי זה עדיין לא ממש משתלם אבל ככה זה בכללי מחשבי all in one.

פורסם

שותף לדעתו של etal, גם בבחירת המחשב וגם בחוסר הכדאיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים