פורסם 2017 בספטמבר 258 שנים מה קורה? יש לי כבר מחשב נייח בבית לכל צורכי הגיימינג שלי. אני מחפש מחשב נייד לגיימינג בינוני לעבודה, בעיקר רוקט ליג ו pubg, אבל גם משחקים אחרים בהמשך. הציעו לי כבר את המחשב הזה https://ksp.co.il/item/2404-42252. מה אתם אומרים או שיש לכם הצעה יותר טובה? תודה מראש. מפרסם פה גם קצת פרטים על הקניה: תקציב:2500 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה:אם יש איזה משהו שהביצועים ממש משתפרים בעוד 200-300 שקל אז סבבה האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:עדיפות לחסוך אבל לא על חשבון משהו מהותי מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום)גיימינג בינוני ושימושי מחשב יומיומי במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: רוקט ליג,pubg, Walking dead new frontier מתי מתוכננת הרכישה:כמה שיותר קרוב האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לא אבל מן הסתם חברה מוכרת ואמינה האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: כן גודל קשיח מינימלי:עדיפות לטרה האם לתת דגש למשקל המחשב:כן אבל שוב לא על חשבון משהו מהותי האם לתת דגש לזמן סוללה:כן גודל צג רצוי:פחות חשוב רק לא פצפון האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: לא, גר בירושלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.