עבור לתוכן

עזרה בקשר לתיקיות שנעלמו.

Featured Replies

פורסם

חבר'ה אני חדש וזקוק לעזרה בבקשה רבה מכם!

וואי וואי מה קרה לי עכשיו, אתם מכירים את ה CHECK שהווינדוס XP עושה לפעמים?

המסך הכחול הזה לפני שהוא עולה לווינדוס, שהוא סורק את הכונן...

בקיצור קרה לי את זה ובערך שזה הגיע ל60 אחוז זה הראה לי כמות של סרטים בערך 7-8 סרטים, ורשם לי משהו בסגנון של the folder entirely is unreadable

ואז the folder entery removed

ואז שזה סיים לצערי אני בא ל תיקיית הסרטים שלי ומלא סרטים חסרים !!!

מה זה עשה לזה לעזאזל? לאן זה העלים לי את הסרטים בלי לשאול אותי?

חבר'ה זה נורא חשוב לי עיזרו לי, מה גם שהמקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר למרות שאותם סרטים כבר לא שם... מה אני עושה? זה פשוט מחק לי את הכל שם?

המקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר, ויש לי נורטון2003 מותקן, חלק אמרו שהוא יכול לעזור... אני כבר לא יודע חבר'ה בבקשה תנסו לעזור לי. :(

פורסם

מצטער שההודעה הראשונה תיהיה תקיפה

אבל תקרא את חוקי הפורום ותרשום כותרת אינפורמטיבית בהתאם.

פורסם
  • מחבר

הנה גיבורים שיניתי... אתם חייבים לעזור לי חברייה אני סומך עליכם... מכל הבקשות של הלב..

אני פשוט רוצה להחזיר את הקבצים ולצרוב ולפנות מקום בהארדיסק... תקראו ותנסו לעזור לי.

פורסם

קודם כל תבדוק בסל המחזור של הווינדוס אם יש משהו.

אם לא, אמרת שמותקן לך נורטון 2003. הנורטון יוצר סל מחזור לסל המחזור של הווינדוס. בתקווה שלא ביטלת אותו, אתה יכול לבדוק אם הוא שמר את הקבצים שספק נמחקו. לחיצה ימנית על ה-Norton Protected Recycle Bin שעל שולחן העבודה, ואז Unerase Wizard (או בד"כ פשוט דאבל קליק על סל המחזור) תפתח לך חלון בו תראה את כל הקבצים בסל המחזור של הנורטון. חפש שם את הקבצים שאתה רוצה.

אם גם זה לא עוזר, ישנן תוכנות שהתפקיד שלהן הוא לשחזר קבצים מחוקים מההארד-דיסק. מצאתי את חלקן שימושיות ויעילות, אבל עם קבצים גדולים כמו סרטים זה יכול להיות בעייתי.

פורסם
  • מחבר

אחי תדריך אותי אני לא יודע על מה אתה מדבר... איפה הסל מיחזור של נורטון, איך אני מגיע אליו ומה אני עושה???

בבקשה ותודה...

פורסם

לחיצה ימנית על ה-Norton Protected Recycle Bin שעל שולחן העבודה, ואז Unerase Wizard (או בד"כ פשוט דאבל קליק על סל המחזור) תפתח לך חלון בו תראה את כל הקבצים בסל המחזור של הנורטון. חפש שם את הקבצים שאתה רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים