עבור לתוכן

זקוק לעזרה - רגע לפני קניית מסך XB321HK מאמזון אנגליה

Featured Replies

פורסם

שלום, נרשמתי לאמזון במיוחד כדי לרכוש את המסך XB321HK, הנה המוצר:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B017U8Z61W/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1

זה מאמזון אנגליה, יוצא לי מחיר סופי אחריות משלוח מסים מעמ וכל זה, 910.61GBP, אבל יש לי כמה שאלות:

- אחריות, האם יש לי אחריות על המוצר אם אני גר בישראל? נגיד התקלקל אחרי חצי שנה., ואם כן לכמה זמן האחריות? לא ראיתי שום מקום שמציין מידע לגבי זה.

- תשלום נוסף, אם אני משלם מראש הכל משלוח מסים מעמ וכל זה בתשלום הסופי, אני פטור לגמרי מתשלום בארץ?

- משלוח. המשלוח מגיע במוצרים כאלה עד הבית? דואר ישראל? איך לוקחים חבילה כזאת והאם זה לא מסוכן לשנע מוצר כזה?

אחרי הכל אני ממש חושש בגלל שמדובר בסכום רציני ובמרחק גדול מאוד.

נערך על-ידי amnesia

פורסם

1. האחריות למסכים של אייסר היא לשנתיים וניתנת ע"י היצרן (אפשר לראות פה). מה שכן, לפי מה שכתוב בתעודת האחריות היא שיש צורך לשלוח את המסך לנקודת שירות שלהם. אני לא יודע להגיד לך אם זה יהיה בתוך הארץ או לא, אבל אתה יכול להתקשר לשירות הלקוחות שלהם בארץ (073-2747700, לקוח מתוך טופס האחריות באתר שקישרתי קודם, עמוד 30) ולשאול אותם. זה יהיה הכי טוב כדי לסגור את הפינה.

2. כן, לא תצטרך לשלם עוד כלום. זה היופי בקניה מאמזון. אם יגבו יותר מסים לא יגבו את זה ממך, ואם יגבו פחות יחזירו לך (למרות שהסיכוי קלוש).

3. משלוח עד הבית עם חברת שילוח, UPS לדעתי או i-parcel. תמיד קיים סיכון מסוים, אבל לדעתי הוא לא גבוה. אחרי הכל אתה לא הראשון והאחרון שיקנה מסך בשילוח בינלאומי.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של asaf_c

1. האחריות למסכים של אייסר היא לשנתיים וניתנת ע"י היצרן (אפשר לראות פה). מה שכן, לפי מה שכתוב בתעודת האחריות היא שיש צורך לשלוח את המסך לנקודת שירות שלהם. אני לא יודע להגיד לך אם זה יהיה בתוך הארץ או לא, אבל אתה יכול להתקשר לשירות הלקוחות שלהם בארץ (073-2747700, לקוח מתוך טופס האחריות באתר שקישרתי קודם, עמוד 30) ולשאול אותם. זה יהיה הכי טוב כדי לסגור את הפינה.

2. כן, לא תצטרך לשלם עוד כלום. זה היופי בקניה מאמזון. אם יגבו יותר מסים לא יגבו את זה ממך, ואם יגבו פחות יחזירו לך (למרות שהסיכוי קלוש).

3. משלוח עד הבית עם חברת שילוח, UPS לדעתי או i-parcel. תמיד קיים סיכון מסוים, אבל לדעתי הוא לא גבוה. אחרי הכל אתה לא הראשון והאחרון שיקנה מסך בשילוח בינלאומי.

אוקי תודה רבה, במידה ו ACER ישראל לא תתן שירות (כמעט 100% שלא), מה אני עושה אז?

שולח את זה לאייסר אנגליה? מי ישלם את המשלוח?

פורסם

אין לי תשובה ודאית לתת לך, הכי בטוח זה לפנות אליהם ולשאול. יכול להיות שהם לא נותנים אחריות מחוץ לאנגליה ויכול להיות שכן, יכול להיות שהמשלוח עליך ויכול להיות שעל חשבונם. רק לאייסר התשובות (או למישהו שכבר התנסה במקרה זהה, אני לא כזה). 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים