פורסם 2004 במאי 1521 שנים אני חושב לקנות אותו אבל על הכרטיס שלי יש ראמ סינקס , כי זה כרטיס של הרקולס שמגיע גם עם קירור לזכרונות (לא שזה מקרר את הכרטיס כל כך).האם אני יצטרך להוריד את הראמ סינקס ברגע שאני ירצה להרכיב את הVGA Silencer, על הדרך אם למישהו יש המלצות או השמצות כפלי הקירור שיגיד לי.ואם יש המלצות לקירורים אחרים זה גם יהיה אחלה.תודה!
פורסם 2004 במאי 1521 שנים א: מביקורות שראיתי ברחבי הרשת אין כל צורך להסיר אותם. ב: את הסינק שעל גבי החלק האחורי של הליבה תיאלץ להסיר ולנקות את האיזור. ג: שים לב! כל פעולה שכזו מבטלת את האחריות על הכרטיס. ד: הקירור עצמו מעולה, אפילו אני ככל הנראה אקנה אותו בזמן הקרוב מדיי לאחר קבלת ה-SP94, (והאנרמקס ). ה: במידה ותצטרך עזרה בהרכבה אתה יודע למי לפנות. אה כן, ותרגיש חופשי לפנות אליי גם לא בפורום (כרגיל). ;D
פורסם 2004 במאי 1521 שנים הכנתי ביקורת על המוצר הנ"ל.אם אתה רוצה לקרא את הביקורת כנס אל :http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=359325תודה.
פורסם 2004 במאי 1621 שנים למה לא להעלות את המדריך גם לפה?1) זו ביקורת2) רשמתי את הביקורת מזמן ונתתי פה קישור.אתה מתכוון לפרסם אותו פה? באתר? או בפורום? כי כמו שכבר אמרתי , נתתי פה קישור לאחר שפרסמתי את הדיון.ד"א, מי שראה את הדרגה שלי, היא ממש נמוכה... זה בגלל באג אחד בגיימר שהוריד לי עשרות כוכבים אבל זה לא ממש משנה.אם התכוונת לפרסם באתר [שאני כמעט בטוח שהתכוונת רק לפרסם בפורום] אז זה ממש לא מתאים כי היא ממש לא מושקעת לדעתי... בקושי השקעתי בלכתוב אותה והאיכות של התמונות ממש גרועה.
פורסם 2004 במאי 1621 שנים התכוונתי בפורום כמובן פשוט אני לא ראיתי את הביקורת שלך... ואני לא יכול לראות את גיימר מאז שהם עברו לעיצוב החדש....
פורסם 2004 במאי 1621 שנים התכוונתי בפורום כמובן פשוט אני לא ראיתי את הביקורת שלך... ואני לא יכול לראות את גיימר מאז שהם עברו לעיצוב החדש.... תמחוק את כל מה שיש בתיקית temp ואז תוכל להכנס
פורסם 2004 במאי 1621 שנים ניסיתי את זהזה לא עוזרכשאני מנסה להיכנס לגיימר עולה לי רק דף עם הצבע הסגול בהיר המזעזע וזהו
פורסם 2004 במאי 1621 שנים זוהי בעיה רחבת היקף, ישנם רבים שסובלים ממנה.אך אצלי לפני שהיה מותקן האינטרנט סקיוריטי זה פעל.
פורסם 2004 במאי 1821 שנים א. אין בעיה להתקין את ה Silencer יחד עם סינקים לזיכרונות. גוף הקירור יושב כ 1.5 ס"מ מהכרטיס כך שיש מרווח מספיק. ( הוא מתאים גם לכרטיסי AIW שיש עליהם דיי הרבה חלקים עבים כך שאין בעיה).ב. אין מה לחשוש מאבדן האחריות לכרטיס פשוט מפני שאפשר להחזיר את גוף הקירור המקורי ללא בעיה. (הפירוק לא הורס אותו).ג. הכנתי ביקורת על המוצר באתר http://www.pcarena.org שתתפרסם בימים הקרובים. בקצרה אספר שמדובר במוצר מעולה - הסיילנסר גם מקרר הרבה יותר טוב וגם הרבה יותר שקט מהקירור המקורי. מתאים גם למי שרוצה לעשות אובר קלוקינג לכרטיס וגם למי שמחפש קירור שקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.