פורסם 2017 ביולי 148 שנים שלום, אשמח להבין מה התוכנה הזו שמופיעה לי רק אחרי אתחול. Form 1 מצ"ב צילום מסך של העברה בין חלונות (ALT+TAB) אם אני סוגר אותה, זה לא חוזר עד האתחול הבא. לחיצה עליה לא מוביל לשום פעולה. מפרט בתמונה השנייה. תודה
פורסם 2017 ביולי 148 שנים תבדוק מה עולה לך יחד עם המחשב, start->run -> msconfig ולך לעמודת ה-startup (אם אתה בחלונות 10 זה יעביר אותך לעמודת startup ב-task manager). שם ברגע שתזהה אותה תוכל ללחוץ עליה עם כפתור ימני ולראות איפה המקור שלה - ומשם להבין מה היא.
פורסם 2017 ביולי 148 שנים מחבר עברתי על רוב הדברים הלא מוכרים. סגרתי את הTAB כדי לראות מה מחזיר אותו.. אף אחד.
פורסם 2017 ביולי 148 שנים אני חושד בזה שנקרא שם "Desktop" בלי שום אייקון. בכל מקרה אם אתה לא מזהה אותו ישר אז אתה יכול לזהות אותו ע"י זה שכשהוא פתוח פשוט תחפש אותו ב-Processes. אם אתה עדיין לא מזהה אז תסגור את מה שמופיע שם אחד אחד עד שתראה מי הורג אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.