עבור לתוכן

כל הפרטים: מבצעי ה-Prime Day של אמאזון ארצות הברית

Featured Replies

פורסם

לא מצאתם את מוצרי החלומות שלכם בהצעות האירופאית של חברת הענק? אנחנו כאן עם הדילים הטובים ביותר בארצו של הדוד סם

לכתבה

פורסם

Logitech HD Pro C920 הפופלארית ב60.73 דולר כולל משלוח שהם כ215 ש"ח: https://www.amazon.com/dp/B006JH8T3S/ מיקרו SD של סאן-דיסק ב105 דולר: https://www.amazon.com/dp/B01IC0GJKE/

פורסם

מחשב גיימינג של אייסר מדגם Helios 300... אחלה מחיר אבל נא לציין שזה לפטופ.

פורסם

לא חושב שהדיל על הלוח שווה, עוד 130 ש"ח לוקחים אותו בארץ, אם המוצר יגיע תקול זה סיפור ועלות לשלוח לחו"ל לתיקון

פורסם

הבעיה היא לא עם לוח שמגיע תקול, זה אמזון מחליפים ללא בעיה במסגרת 30 יום גם המשלוח עליהם. הבעיה היא בכך שאמזון ארה״ב נותנים רק שנה אחריות לחומרה, ללוח אם זה סיכון.

פורסם

קניתי את הלוגיטק C920. כולל הכל - 225שח. שני שליש מהרשת הגדולה בארץ שאסור להזכיר את שמה כי מדובר בקסף

פורסם

לוחות אם שהגיעו ללא בעיה מחזיקים מעמד שנים רבות. אם אתה דואג אז תקנה קופת חסכון , שזה בדיוק ה"אחריות"

פורסם

אני מבין שמעולם לא זרקת לוח יקר לפח. ראיתי בחיי לא לוח אחד ולא שניים שמתים שנה ואפילו שנתיים לאחר הקנייה. לחות, אבק, התחממות, בעיות מגעים וכו׳.  נכון, לוח עד 300 או 400 ש״ח אין לי בעיה לקנות בחו״ל, אבל לא לוח ב-800 ש״ח. אני ממש לא מצדיק רכישה בארץ בכל מחיר, אבל אם קונים בחו״ל צריך לעשות את זה חכם.

פורסם

רק לי מופיע מחיר של 1233 דולר ל Helios 300?

פורסם

המבצע על הנייד של acer כבר נגמר?!

פורסם

לא, כנראה שלא היו הרבה יחידות ועכשיו זה ממוכר חיצוני ולא מאמזון בכלל.

פורסם

רשום שהhelios 300 לא שולח לארץ

פורסם
ציטוט של User_Name

אני מבין שמעולם לא זרקת לוח יקר לפח. ראיתי בחיי לא לוח אחד ולא שניים שמתים שנה ואפילו שנתיים לאחר הקנייה. לחות, אבק, התחממות, בעיות מגעים וכו׳.  נכון, לוח עד 300 או 400 ש״ח אין לי בעיה לקנות בחו״ל, אבל לא לוח ב-800 ש״ח. אני ממש לא מצדיק רכישה בארץ בכל מחיר, אבל אם קונים בחו״ל צריך לעשות את זה חכם.

אז אם יש לך לוחות "לזריקה לפח" - תן לי ואנסה להחיותם. 

פורסם

עם ידע בסיסי באלקטרוניקה וציוד מתאים, אפשר לתקן עד גבול מסויים. אבל זו לא הנקודה שלי. לא לכל אחד יש את הזמן או הידע/כלים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים