פורסם 2017 ביולי 88 שנים שלום יש לי בעיה במחשב מתמשכת שנים המסך מחובר לכרטיס מסך כרגיל מידי פעם אני מדליק את המחשב ואז המסך לא מציג את המחשב הבעיה שזה לא מראה את ה no singal . כאילו זה מחובר ואני לא הדלקתי את המחשב דרכים לפתרון מידי פעם מכבה את החשמל מכבה את המתג של הסווטיג', ואו פתוח את המחשב ומוציא מהכרטיס מסך את חיבורי החשמל השאלה ממה הבעיה כאילו איזה חלק להחליף - ואיך אני פותר את זה קצת על המחשב i3 כרטיס מסך 6970 amd
פורסם 2017 ביולי 138 שנים דבר ראשון תעדכן את הדרייברים של התצוגה (גם של המעבד וגם של הכרטיס מסך). אם הבעיה נמשכת, תחבר את המסך ישירות ליציאה של הלוח אם. במידה ועובד אז הבעיה בכרטיס מסך - יכול להיות ביציאה עצמה ויכול להיות בכרטיס. אם הבעיה נמשכת תלווה כבל ממישהו שאצלו זה בוודאות עובד, אם נפתר אז צריך להחליף כבל ואם לא אז די בוודאות יש לך מסך תקול.
פורסם 2017 ביולי 148 שנים מחבר סליחה על הבורות איך מעדכנים תצוגה של מעבד? החלפתי כבר כבלים מלא פעמים לגבי הלוח אם אני לא זוכר שעשיתי את זה כרגע המחשב עובד אבל פעם הבא שיקרה אעשה את זה בכל מקרה בתוכנה fixit של בזק בינלאומי מופיע לי שיש לי בעיה בארדיסיקים זה יכול להשפיע?
פורסם 2017 ביולי 228 שנים מחבר הבעיה קרתה שוב חיברתי את המסך ללוח אם ועדיין אותו דבר מה שעשיתי חיברתי בחזרה את המסך לכרטיס מסך והדלקתי וכיסיתי עד שהתקלה הסתדרה אולי 15 פעם ממה נובע הבעיה? איך אפשר לדעת
פורסם 2017 ביולי 258 שנים תעדכן דרייברים. זה הלינק לאתר של AMD. http://support.amd.com/en-us/download
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.