עבור לתוכן

בעיה עם התקנת וינדוס

Featured Replies

פורסם

טוב , היום בבוקר התעסקתי עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אח שלי , באיזהשהוא שלב , לא היה פוסט , אז איפסתי את הביוס , ואחרי שאיפסתי אותו , המחשב פתאום כתב "missing operating system" מסתבר שאיך שהוא נמחקה המחיצה שעליה מותקן הוינדוס(נמחקה , אין כזאתי מחיצה...) , עכשיו , הדיסק של הXP PRO שלי הלך , אז הלכתי לקחת אחד מחבר , אבל הבעיה היא , שלדיסק שלי היה בוט , ואצלו אין , עכשיו אני שואל אותכם , איך אני גורם למחשב לעשות בוט מהדיסק כאשר אין כזה? אני יודע שצריך לרשום משהו בדוס , אבל איך אני מגיע לדוס? עם בוט דיסקט , כן גם את זה אני יודע , אבל  אין לי בוט דיסקט ואף פעם לא התנסיתי בזה.. , עזרה בבקשה.

ד"א : למחשב אין פלופי

פורסם

אם למחשב אין כונן פלופי, אין לך שום דבר לעשות חוץ מלהשיג דיסק התקנה של XP שהוא bootable.

אם היה כונן פלופי, היית יכול ליצור דיסקט איתחול עם דוס עליו (אפשר להוריד כזה בקלות מ-www.bootdisk.com), לעשות בוט מהדיסקט, ודרך הדוס הזה לגשת לדיסק התקנה. מכיוון שאין לך פלופי, ואין לך שום דבר על ההארד-דיסק, המקום היחיד שנשאר לעשות ממנו בוט הוא כונן אופטי, לכן אתה חייב להשיג דיסק bootable.

פורסם
  • מחבר

מצאתי דיסק Bootable , אבל עכשיו יש בעיה אחרת , לא חשוב מה אני עושה(מפרמט ומתקין ומוחק את המחיצה ומחזיר את המחיצה ועושה עוד פעם פורמט..)ישר אחרי שהוא עושה ריסטרט במקום להוביל אותי להתקנה של הוינדוס(איפה שכותבים סידיקי והכל)הוא מראה לי את ההערה הבאה : "Error Loading Operating System"

מה אני עושה?!?!?! , אני כבר נואש , ניסיתי הכל , עכשיו ניסיתי לנתק את כל ההארדיסקים שיש חוץ מההארדיסק הראשי ולשים את כל המערכת ללא אוברקלוק... , אני מקווה שזה יעזור , ואם לא , אז מה עושים?

פורסם

דווקא יש מה לעשות

WINDOWS XP SETUP BOOT DISKS : http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q310994

:bash:

הוא אמר שאין למחשב כונן פלופי... מה יעזור לו להוריד ולהכין דיסקטי אתחול, אם אין לו איך לקרוא אותם על המחשב המדובר?...

פורסם
  • מחבר

מצאתי דיסק Bootable , אבל עכשיו יש בעיה אחרת , לא חשוב מה אני עושה(מפרמט ומתקין ומוחק את המחיצה ומחזיר את המחיצה ועושה עוד פעם פורמט..)ישר אחרי שהוא עושה ריסטרט במקום להוביל אותי להתקנה של הוינדוס(איפה שכותבים סידיקי והכל)הוא מראה לי את ההערה הבאה : "Error Loading Operating System"

מה אני עושה?!?!?! , אני כבר נואש , ניסיתי הכל , עכשיו ניסיתי לנתק את כל ההארדיסקים שיש חוץ מההארדיסק הראשי ולשים את כל המערכת ללא אוברקלוק... , אני מקווה שזה יעזור , ואם לא  , אז מה עושים?

???

פורסם

תגדיר בביוס את הכונן סידי להיות ה first boot device

פורסם
  • מחבר

duh?

אנשים , אתם לא תאמינו לי , אבל עכשיו באתי להדליק את המחשב של אחי , והוא נדלק לחצי שניה ונכבה , כנראה שמשהו נשרף.... , הלוח או הספק! , אבל איך?!!? , ממה?!?

פורסם

כנראה הספק,פעם מתי שהייתי אצל חבר הוא הדליק תמחשב והיה כזה ריח מסריח ומתי שהדליק תמחשב

הספק השמיע כזה בום וכמה ניצוצות וחדל לעבוד ,ולקח איתו הכול חוץ מהמעבד

ככה זה אם ספקי כוח ג"נריים ,אני מציע לך לפתוח תמארז ולבדוק איך הריח של החלקים,מה שמריח לא טוב רוב הסיכויים נשרף

פורסם
  • מחבר

מסתבר שלא , הייתי עייף אז הכנסתי את הזיכרון הפוך , אבל עכשיו הכל עובד... , אבל עדיין נשארה הבעיה , אוקיי , אז הבעיה היא לא בהארדיסק , לא בזיכרון(נבדק) , ולא נראה לי שבלוח אם , האם הבעיה יכולה להיות במעבד? גם זה לא נראה לי , אז מה כן יכולה להיות הבעיה?!! , גם הדיסק של הוינדוס נראה לי בסדר , אם כי אני לא בטוח... , עוד בעיה שיכולה להיות זה קריאה לא נכונה של הסידירום(50X ישן וג'נרי)

ועוד דבר , אולי אם אני יתעסק עוד פעם עם התיזמונים זה יסדר את זה?

פורסם
  • מחבר

מבקש להעביר את התארד ל"תמיכה תכנית"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים