פורסם 2004 במאי 1221 שנים כשאני מעלה באס אפילו ל200 המחשב לא נדלק וצריך להוציא את הג'אמפר של הCMOSחשבתי שהבעיה היא בתזמונים אבל מסתבר שכשאני מעלה את הבאס התזמונים משתנים אוטומאטית ל2-3-3-7 שזה בסדר לפי מה שהבנתי.עוד בעיה שנתקלתי בה היא: שמתי לב שהלוח שלי פתח את המכפלה של המעבד אבל לא ניסיתי לשנות אותה, אבל לפעמים הלוח כאילו מוריד או מעלה את המכפלה של המעבד (אני בודק ורואה מהירויות שונות בזמנים אחרים) איך אפשר לשים קץ לתופעה הזאת?המפרט:AMD AthlonXP 2500+ (Barton)EPoX 8RDA3+PMI 512mb 2-3-2-6 DDR400על המעבד יש לי ALX-800 עם מאוורר של ואנטק, ובכלל המארז של טמלטייק עם 5 מאוררים אז אין בעית קירור.
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מתח לצ'יפסט כמה הוא?תשנה את היחס של הזכרונות למעבד ל1:1 - פעם היה לי אפוקס אבל אני לא זוכר איך משנים.
פורסם 2004 במאי 1821 שנים איפה שיש לך את האפשרות לעלות את הבאס והמתח וכל השטויות, אתה תמצא שם יחס... לא זוכר איך בדיוק קואים לזה, אבל זה על SPD, או 1:2.תגיד? למה לעשות למעבד OC אם אתה יכול בפשטות לכוון אותו שיעבוד ב3200+?
פורסם 2004 במאי 1821 שנים רוב הסיכויים שהמעבד שלך נעול אם קנית אותו בזמן האחרון אתה יכול לנסות להוריד ידנית את המכפלה ולבדוק ב CPUZ אם התדר משתנה... בכל מקרה כמו שאמרו לך תגדיר ידנית את היחסי FSB:DRAM ואת התזמונים אל תתן למחשב לשלוט בזה באופן אוטומטי
פורסם 2004 במאי 1821 שנים איך אני משנה את יחס הזכרונות ל - 1:1 זה נמצא על AUTO וכל השאר זה SPD ,3:3 ,3:4 עד 6:6אז לאיזה לשנות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.