פורסם 2004 במאי 1121 שנים סדרתי את החוטים כמו שאמרתם, ניקיתי אבק כמו שאמרתם, ניקיתי ושימנתי את המאוורר של הלוח..ועדיין הטמפ' גבוהה!! 40 - 42 מעלות... עצות חדשות יתקבלו בברכה...
פורסם 2004 במאי 1121 שנים מה לא כל כך גבוה הוא מדבר על הצ'יפסט לא על המעבד זאת טמפ גבוהאיזה לוח יש לך עם איזה ערכת שבבים
פורסם 2004 במאי 1121 שנים מחבר כן, אבל מה נחשבת לטמפ' נורמלית...? 41 נחשב נורמלי??חשבתי שזה אמור להיות מקסימום 35...
פורסם 2004 במאי 1121 שנים מחבר כן אני יענה פשוט שלחנו את ההודעה ביחד ולא שמתי לב להודעה שלך....msi k7n2 delta seriesnvidia nforce 2
פורסם 2004 במאי 1121 שנים אם ניקית אבק מהסינק שימנת את המאורר סידרת כבלים דאגת לזרימת אוויר טובה מבחינת מאוררי מארז, תשאיר את זה ככהאין עוד שום דבר שאפשר לעשות ולא שווה להשקיע כסף לסינק של הגשר
פורסם 2004 במאי 1121 שנים מגיע על הצ'יפסט קצת משחה טרמית ממש בקמצנותאם אין לו בבית משחה טרמית אז חפיף, לא שווה בכלל לקנות משחה במיוחד בשביל זה
פורסם 2004 במאי 1121 שנים טמפ' של 40 מעלות + לצ'יפסט זה לא בריא.כמה מאווררים יש לך במארז? ואיזה מארז יש לך ?אצלי אפילו בימים שחמים שהיו אתמול ושלשום הטמפ' לא עברה את ה 35 מעלות.(ולא אין לי מזגן בחדר)
פורסם 2004 במאי 1221 שנים מחבר יש לי שניים מקדימה דוחפים אוויר, ושנים מאחורה מוציאים.כולם 80מ"מ.והמארז הוא של חברת simbada משהו כזה... קניתי אותו מזיגזג. חלון שקוף.עכשיו כשאני לא נוגע במחשב הטמ' 38 כשאני עובד איתו 42..... ??? ???
פורסם 2004 במאי 1221 שנים כנראה שהחורים של המארז למאווררים לא מספיק טובים, ולכן למרות שישי לך מספיק מאוררים הם לא מצליחים לדחוף מספיק אויר בגלל החורים הקטנים.מה שאתה יכול לעשות זה להשיג\לקנות מקדח כוס ולעשות חורים טובים למאוררים.ויכול להיות שסידור החוטים שלך לא מספיק טוב... יש מצב לתמונות של הסידור?
פורסם 2004 במאי 1221 שנים אין לך מה לדאוג גם 42 מעלות זה בסדר פשוט קיץ וחם (מה לעשות אנחנו בישראל)אצלי זה היה 30 מעלות כל החורף ועכשיו זה מגיע ל 40 במאמץבדקתי את העניין לעומק אין לך מה לדאוג אלא אם כן זה קרוב יותר ל 50 מעלות ואז זה כבר יותר מדייייידרך אגב יש לי מאוורר מקדימה שמכניס ועוד שניים בצד מול המעבד ומול הכרטיס מסך שמכניסים ןעוד שניים שמוציאים,אחד מאחור והשני בגגועדיין זה 40 מעלות במאמץ (אין מזגן בחדר) והכל מסודר פה יפהאז הוספת מאווררים אצלך לא חייבת לשנות את המצב.
פורסם 2004 במאי 1221 שנים מחבר כמו שאתה רואה זה הכי טוב שהצלחתי לסדר.. שים לב למאוורר בכסוף מתחת לסינק של המעבד זה המאוורר הסורר... בתמונה זה לא נראה כל כך אבל הכבל ide והחוטים שמצד ימין של הלוח צמודים לקיר של המארז פחות או יותר...הם לא תלויים באוויר.. היחיד שתלוי זה הכבל של המאווררים.תבורך אם תוכל לעזור...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.