פורסם 2017 במאי 18 שנים היי חברים יש לי את הכרטיס מסך 6970 http://www.amd.com/en-us/products/graphics/desktop/6000/6970 ברצוני ליראות במסך במחשב וגם בטלויזיה במקביל האם ניתן? שמתי לב שיש בכרטיס מסך הנ"ל רק hdmi אחד ויש שמה dvi ואני רוצה ליראות בhd אז צריך לקנות מפצל בכל מקרה איך אני עושה שאני רואה בשתי מסכים במקביל תודה לעונים עצמאות שמח
פורסם 2017 במאי 18 שנים קודם כל HDMI = DVI עד FHD. דבר שני אין קשר בין HDMI ללראות ב-HD. דבר שלישי הכרטיס תומך בעד 3 מסכים מחוברים, כך שאת הטלוויזיה חבר עם HDMI ואת המחשב חבר עם DVI.
פורסם 2017 במאי 18 שנים מחבר תודה רבה . רק 2שאלות אחרונות ברשותך, צריך איזה תוכנה בשביל זה או פשוט לחבר וזהו מופיע על 2 מסכים אוטמט? 2)אני רוצה לשמוע מהרמקולם של הטלויזה ולא מהמחשב איך עושים את זה?
פורסם 2017 במאי 28 שנים פשוט מחברים ובהתקני הקול (Playback Devices) בוחרים את היציאה הדיגיטלית של כרטיס המסך.
פורסם 2017 במאי 28 שנים לחץ על windowsKey+p ותופיעה לך רשימת האפשרויות למסכים: 1) מסך מחשב בלבד 2) מסך משני בלבד 3) שכפול - יראו בשני המסכים אותו הדבר בדיוק, שים לב שאם ברזולוציה לא זהות, יראו בשניהם ברזולוציה הנמוכה יותר. 4) הרחב - מרחיב את שטח העבודה של המחשב לשני המסכים, כך שתוכל לעשות בכל מסך דברים נפרדים, תוכל לפתוח חלונות שונים בכל מסך ולהעביר את העכבר בין המסכים.
פורסם 2017 במאי 48 שנים מחבר תודה רבה לכל העונים בשעה טובה חיברתי את 2 המסכים רק יש בעיה אחד לא שומעים מהטלויזיה (את הטלויזיה חיברתי hd ל hd) צירפתי תמונה בטעות מחקתי את האפשרות הרביעית מה עושים? וגם לפני שמחקתי לא היה ניתן לשמוע מהטלוזיה
פורסם 2017 במאי 48 שנים מחבר תודה רבה לעונים משום מה אחרי שמחקתי הכל הסתדר . הבנתי מה אני צריך לעשות תבורכו מהשמיים כל אחד ואחד ממכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.