עבור לתוכן

מחשב נייד חדש של אסוס שעושה רעש

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב נייד לפני שלושה ימים והוא פשוט עושה רעש... לא רעש יותר מדיי גדול אבל רעש מספיק מורגש שזה יפריע לי וזה די מפריע לי ברמה כזו שאני לא יכולה להמשיך איתו כך... בנוסף לכך המקשים שאני מקלידה עליהם עושים רעש מעצבן כזה... אני תוהה אולי מכרו לי מחשב משומש כי קניתי אותו בחנות מחשבים קטנה ולא ברשת... השאלה מה אני עושה עם זה... פניתי למוכר והוא אמר שאני צריכה לדבר עם החברה של היבואן ולספר להם על התקלות ולפתור את זה מולם ובמקרה והם יאשרו החזרה של המוצר אז הוא יחזיר לי את הכסף... אבל מה במידה והם לא יאשרו? נתקעתי עם המחשב הזה... וזה עוד הוצאות של תיקון לא מספיק המחשב עלה מאוד יקר...

מה אני אמורה לעשות עם זה עכשיו במידה והם לא מסדרים לי את הבעיות... במידה והם אומרים שכך זה המחשב וכך הוא בנוי...

המוכר בחנות התווכח איתי ואמר שאין רעש מהמחשב... אבל הוא כמובן שמע את המחשב בתנאים של רעש אור יום ורעש מסביב.. כמובן שהוא לא ישמע את הרעשים האלה.. שומעים אותם בתנאים של שקט... בזמן למשל של לילה שאין שום טיפת רעש מסביב...

המוכר בחנות כמובן גם לדעתי שיקר ואמר שאין רעש כדי לא לתת לי זיכוי כספי או לא להתעסק עם זה כי זה סתם עוד עבודה בשבילו...

בקיצור, מה אתם ממליצים לי לעשות...

בתודה, angel.

פורסם

בוקר טוב (: 

קודם כל תיכנסי לראות אם המחשב באחריות באתר הבא : https://www.asus.com/il/support/

אם יש אחריות ומה שאמור להיות עם המחשב חדש, אסוס מחוייבים לשלוח לך שליח עד הבית, חבל שלא בדקת את השוק לפני, אסוס ממש גרועים התמיכה הטכנית לפחות, הם לא מחזיקים חלפים מקוריים בארץ. 

2 סיבות לרעשים: 

דיסק קשיח ( אם הוא לא SSD)

ספק כוח : המאורר. 

מעבר לכך את יכולה לנסות לראות מה משפיע על המחשב . 

מבחינת תהליכים ולראות האם יש עליו עומס. 

תורידי את התוכנה hdsantinal כך תוכלי לראות את מצב הדיסק, שני הברים צריכים להיות על 100% .

אם את זקוקה לתמיכה נוספת אל תתביישי לשאול . 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים