עבור לתוכן

השתלט לי על אתר הבית שלי אתר בלתי רצוי שאני לא מצליח להפתר ממנו!

Featured Replies

פורסם

השתלט לי על אתר הבית שלי אתר בלתי רצוי של חיפוש שמקושר ל אתר שלmicrosoft שמציע לי תוכנה spyware להורדה.

ניסיתי להוריד את האתר על ידי חיפוש spyeware עם תוכנה spyware adware גירסה 7 וזה לא הצליח ,המחשב שלי

ניהיה מאוד מאוד איטי ואני לא מצליח להפטר מהאתר הזה . בבקשה איזה פתרון יש ואיך לבצע.

תודה!

פורסם

תנסה תתוכנה

"spybot"

פורסם

עידכנת את ה-ADaware? זה חשוב,

תנסה להריץ סריקת וירוסים.

עריכה:באמת הייתי מנסה גם ספייבוט כי הוא מוצא הרבה דברים שadaware לא מוצא.

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בתוכנה שהמלצתם ,התעדכנתי בתוכנהspyware adware וגם בדקתי שוב פעם וירוסים

אבל זה לא עזר שוב פעם קפץ לי החלון עם חלון הזהרה נוסף שמציג את הבעיה שלי וכותב שרק דרכו אני אמצא פתרון לבעיה.

אני מנסה להכניס תמונה אני לא יודע בדיוק איך אבל אני מקווה שזה יעבוד , תוכלו להסביר לי בנוסף גם איך להכניס תמונה .

תודה

%7Boption%7D

פורסם

תעשה אפשרויות נוספות

Attach

ותבחר את התמונה מהמחשב

פורסם

Spy Sweeper

הטוב מכולם

פורסם
  • מחבר

זה גם לא עזר ,הורדתי את הגרסה spysweeper מהאתר ולצערי זה גם לא עזר,זה מאוד מוזר.

שאני נוחץ על אפשרויות נוספות לא מופיע לי attach.

%7Boption%7D

פורסם

אני יודע שזה לא פתרון לבעיה אבל קודם כל עצה - אחרי שאתה מתנקה מהבעיה בדרך כלשהיא, תפסיק להשתמש באקספלורר. כל הדברים האלה שמשתלטים לך על האקספלורר מגיעים מאתרים מפוקפקים. אם תשתמש בדפדפן כמו FIREFOX או MOZILLA למיניהם, תפטר מהפחד שדברים כאלה יפלו עליך.

באשר לבעיה, כל התוכנות האלה טובות בלהפטר מקוקיס ורשימות ברג'יסטרי אבל לא במשהו שחודר לך עמוק לדפדפן. אפילו מחיקת כל זכר שלו ברג'יסטרי לא עזרה כשאני נתקלתי בדבר הזה, וחוץ מהתקנה נקיה חדשה של הווינדוס - שום דבר לא עזר.

פורסם

מה הכתובת של האתר ?

וכשאתה מנסה לשנות מה קורה ? הוא חזור או שפשוט אתה לא יכול לשנות ?

פורסם

לי הוא פותח את msn.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים