פורסם 2017 במרץ 178 שנים שלום לחברי הפורום וסופש טוב רציתי להתייעץ איתכם לגבי מקרה שקרה לי לאחרונה . יש במחשב כונן SSD יחיד באמצע עבודה על המחשב הוא נתקע , CTRL +ALT+ DEL לא עזר , לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט . לאחר ריסטרט המנורה של HD עבדה ללא הפסקה כשהגיע שלב זיהוי הכוננים בביוס הפוסט גם נתקע לאחר ריסטרט נוסף הזיהוי עבר בהצלחה אבל היה הודעה של DISK BOOT EROR לאחר ריסטרט נוסף הווינדוס עלה ונתקע שוב כאן כבר איבדתי עשתונות ועשיתי התקנה מחדש לווינדוס במהלך התקנה של ווינדוס , נתקע בתהליך של העתקת קבצים עוד ריסטרט התקנה מחדש של הווינדוס, עבר בהצלחה . עובד טוב המחשב אבל גם היה איזה תקיעות , וראיתי ב EVENT VIEWER הודעה כזאת Reset to device, \Device\RaidPort0, was issued. טוב אז החשוד העיקרי הוא הכונן SSD , העינין הוא שנתוני ה SMART שלו תקינים הרצתי גם בדיקה בתוכנה של סנדיסק והיא אמרה שהכונן תקין לגמרי , מוזר . מה אתם אומרים זה בוודאות הכונן ? איך מממשים אחריות אם הוא עובר בהצלחה תוכנות בדיקה ?
פורסם 2017 במרץ 228 שנים שתגע שSMART זה מאוד שטחי יחסית, אני כרגע עם כונן טרה שחור של ווסטרן דיגיטל והוא עובד..והכול מופיע מעולה ב"סמארט" ותוכנות בדיקה. אבל אני יודע שהוא קרב לסופו!! הוא נעלם מידי פעם, הוא עושה רעשים...ועוד..לצערי לא באחריות כמובן..החשוד העיקרי אגב הוא שהחום שלו גבוהה מידי..שם חשדתי.. מה שאני מנסה לאמר זה על תסתמך על התוכנת בדיקה, יש דברים שאינם נראים לתוכנות (למשל סריקת סקטור זה לוקח זמן רב ברגיל). האם זה נייח או נייד - נייח = תחליף כבל ופורט של הכונן תראה אם יש שינוי. האם עשית נכון את ההתקנה של הSSD לדוגמה בביוס עידכנת לנצילות AHCI ,EFI ואחריות שמה היא לכך..תשתמש אם ממשיך.. לא כתבת איזה SSD אולי הוא "זול" נערך 2017 במרץ 228 שנים על-ידי wildstar1
פורסם 2017 במרץ 228 שנים מחבר המחשב הוא נייח , הכונן הוא של סנדיסק מהסדרות הפשוטות . הביוס מוגדר על ACHI , מאז ההודעה המחשב שלי עבד ללא רבב , לא יודע בדיוק איך להסביר מה קרה ומה צריך לסדר . נערך 2017 במרץ 228 שנים על-ידי Yehudaa
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.