פורסם 2017 במרץ 68 שנים לפני כמה ימים התחילה במחשב שלי תוכנה בשם Java Update Handler לדבר מעצמה במחשב באנגלית ובעברית(נראה לי שזה פרסומות) כל פעם שאני משתיק את התוכנה דרך המערבל עוצמה אחרי כמה דקות או שעות זה שוב מתחיל לדבר מחקתי את Java מהמחשב, ובדקתי בתוכנה מסויימת אם נשארו קבצי Java - לא מצא כלום הרצתי סריקות באנטי וירוס שלי(Avast) וב- Malwarebytes - לא מצאו כלום ושום דבר מה עושים במצב כזה?
פורסם 2017 במרץ 68 שנים תחפש במחשב קובץ בשם Java Updater.exe ותמחק אותו. אמור להיות באחת מתתי התיקיות בתיקיית המשתמש שלך.
פורסם 2017 במרץ 68 שנים מחבר זאת הבעיה לצערי שאין כזה קובץ במחשב, אחרת אחד האנטי וירוסים היו מזהים אותו
פורסם 2017 במרץ 68 שנים מחבר ציטוט של ag43 אל תבנה על זה. תציג קבצים ותיקיות מוסתרים ותחפש שוב. תנסה גם בSAFE MODE. מצאתי ומחקתי, תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.