עבור לתוכן

מסך לא מזוהה

Featured Replies

פורסם

שלום,

חייב את עזרתכם הדחופה! קניתי מחשב אינטל נוק חדש, הותקנו בתוכו הרכיבים הנדרשים, וכשאני מחבר מסך (חדש גם כן) אני מקבל הודע ש'אין אנלוג סיגנל' המסך מחובר בhdmi, כמובן ששינתי ערוצים במסך וללא שינוי. המסך נבדק עם התקן אחר בvga ונמצא תקין, השאלה היא אם הבעיה במחשב (קשה לי להאמין מכיוון ומדובר במוצר איכותי של אינטל והוא חדש לחלוטין) או אולי זו בעית תוכנה, למשל, אולי המחשב צריך לצורך ההפעלה הראשונית חיבור אנלוגי בלבד (עם מתאים)? המחשב עדיין ללא מערכת הפעלה בהיעדר מסך כמובן.

IMG-20170227-WA0047.jpg

IMG-20170227-WA0011.jpg

נערך על-ידי Yeshayhu Brill

פורסם

אם אתה בטוח שהמסך, המחשב (ה-LED הכחול שם דולק רצוף, נכון?) והכבל תקינים, אז כנראה שהמסך לא תומך ברזולוציה הנמוכה של ברירת המחדל.

אתה יכול לנסות את זה.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה, לא הצלחתי להגדיר את הnuc עם מסך שמחובר בhdmi. פשוט התקנתי מערכת הפעלה עם מסך בחיבור vga ואחרי עליית מערכת ההפעלה אין שום בעיה. בקיצור אם יש לך חיבור vga במסך ובnuc תשתמש בהם רק לצורך ההתקנה.

דבר נוסף  אם לא רכשת את המחשב מוכן עם זכרון יכול להיות שהוא הגיע בלי ובגלל זה לא עולה כלל. 

לא התעמקתי בזה ממש אבל בחיבור hdmi לא ניתן לראות כלום לפני עליית מערכת ההפעלה, אם מישהו יודע על פתרון אשמח גם לשמוע. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים