פורסם 2017 בפברואר 248 שנים אני קיבלתי אתמול הודעה ככה סתם שאני צריך להכניס שוב את הסיסימא כי היה שינוי בחשבון. עשיתי את זה ובאמצע שאני מקיש את הסיסמא היא נעלמת ואני צריך להקיש שוב. אותו דבר בטאבלט.. בדסקטופ אין בעיה. ניסיתי להחליף סיסמא אבל אותו דבר. אולי זה קשור להרשאות חיצוניות לחשבון גוגל ואני צריך לבדוק במה אני לא משתמש ולהסיר? אשמח אם תעזרו לי כי אני לא יודע מה לעשות עריכה: הצלחתי בסוף. הסרתי באמת כמה הרשאות אחרונות ולאחר הקשת הסיסמא זה הסתדר קבוע נערך 2017 בפברואר 248 שנים על-ידי רון88
פורסם 2017 בפברואר 248 שנים אני הייתי מוטרד בכלל מהעובדה ש"ככה סתם" קיבלת הודעה שאתה צריך להכניס את הסיסמה.. נשמע כמו פישינג. אתה בטוח שהיית בעמוד לגיטימי של גוגל?
פורסם 2017 בפברואר 248 שנים נתקלתי במשהו כזה גם בחשבון אחד, כולל דרך המחשב. אולי גוגל החליטו לכפות רענון סיסמאות/הרשאות לפי איזשהו מפתח (פעילות?). לא היתה הודעה על שינוי קודם של הסיסמא.
פורסם 2017 בפברואר 248 שנים מחבר זאת הודעה של התוכנה של אנדרואיד ולא בדפדפן אני לא יודע אולי באמת פישינג. שיניתי את הסיסמא כאמור. בטלפון עובד עכשיו תקין בטאבלט עדיין מבקש את הסיסמא שוב ושוב ונמאס לי להקליד אותה משהו נוסף שאני צריך לעשות כדי לברר על זה וגם משהו שיפתור את הבעיה בטאבלט? נערך 2017 בפברואר 248 שנים על-ידי רון88
פורסם 2017 בפברואר 248 שנים עכשיו אני נזכר שבבוקר הוא ביקש גם ממני להקליד שוב את הסיסמה, גם במחשב וגם בטלפון, לא ממש התייחסתי לזה ופשוט נכנסתי
פורסם 2017 בפברואר 248 שנים מחבר ציטוט של afikr333 ממליץ לך להפעיל את האימות הדו-שלבי לשיפור האבטחה. הפעלתי היום
פורסם 2017 בפברואר 258 שנים מחבר וואלק אי אפשר להשתמש בטאבלט. אני מקיש סיסמא ואימות דו שלבי הכל מאושר. מסתיים הכל וחוזר לבקש סיסמא מהתחלה. הבעיה גם שאי אפשר לעשות כלום בטאבלט כי כל כמה שניות הוא מבקש סיסמא גם אם אני בכלל צופה בסרטון אופליין עם אפליקציה ותוכן מהזיכרון. מה אני עושה עם זה? לאפס את הטאבלט? זה נקסוס 7
פורסם 2017 בפברואר 258 שנים ציטוט של רון88 וואלק אי אפשר להשתמש בטאבלט. אני מקיש סיסמא ואימות דו שלבי הכל מאושר. מסתיים הכל וחוזר לבקש סיסמא מהתחלה. הבעיה גם שאי אפשר לעשות כלום בטאבלט כי כל כמה שניות הוא מבקש סיסמא גם אם אני בכלל צופה בסרטון אופליין עם אפליקציה ותוכן מהזיכרון. מה אני עושה עם זה? לאפס את הטאבלט? זה נקסוס 7 אם יש לך חשבון גוגל נוסף, אתה יכול לנסות להתנתק מהחשבון הקיים ולהתחבר שוב. לא ניתן להתנתק אם זה החשבון היחיד שמחובר ולכן אתה צריך להוסיף עוד חשבון, ואז להתנתק מהראשון ולהוסיף אותו שוב.
פורסם 2017 בפברואר 258 שנים מחבר לפתוח עוד חשבון? סתם בלאגן לא? אם אני מאפס את המכשיר יש סיכוי לישועה פה?
פורסם 2017 בפברואר 258 שנים ציטוט של רון88 לפתוח עוד חשבון? סתם בלאגן לא? אם אני מאפס את המכשיר יש סיכוי לישועה פה? תוודא שבמחשב אתה מצליח להתחבר ואז אפס את המכשיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.