פורסם 2017 בפברואר 158 שנים אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק במחשב מותקנת תוכנת VNC אבל הנתב לא מוגדר להעביר את הבקשה למחשב יש כמה מחשבים ברשת על כולם מותקנת התוכנה אני רוצה לשלוט במחשב אחד לפחות משם אני יגדיר את הנתב להגדרות ממחשב מרוחק איך אני יכול לשלוט ב לפחות באחד מהמחשבים מרחוק יש לי את כתובת ה האי פי אבל עוד לא הכנתי TROJAN הצורך הוא לבדוק את שלום הילדים שלי במקום שהם נמצאים בו תודה מראש לכל מי שימצא לי פיתרון
פורסם 2017 בפברואר 158 שנים תגדיר ports forwarding בנתב, פורט שונה לכל מחשב. כתובת האי-פי תשתנה ולכן אתה צריך להשתמש ddns, ממליץ על duckdns הוא בחינם
פורסם 2017 בפברואר 158 שנים מחבר ציטוט של afikr333 תגדיר ports forwarding בנתב, פורט שונה לכל מחשב. כתובת האי-פי תשתנה ולכן אתה צריך להשתמש ddns, ממליץ על duckdns הוא בחינם
פורסם 2017 בפברואר 158 שנים מחבר את זה אני יודע אני רוצה לעשות גשר זמני לאחד המחשבים בשביל זה מרחוק אני לא יכול לקנפג את הנתב היא לא מוגדר למרחוק ואני רוצה לפתוח אותו לניהול מרחוק מבלי להיום שם שם אני יכול להיות רק בעוד שבוע מהיום ואני רוצה את מעכשיו השאלה שלי היא אם ואיך אני יכול לעשות גשר זמני בלי להשתמש בRDP כי אני לא רוצה שישימו לב שאני מתחבר מרחוק
פורסם 2017 בפברואר 158 שנים ציטוט של mmtj com את זה אני יודע אני רוצה לעשות גשר זמני לאחד המחשבים בשביל זה מרחוק אני לא יכול לקנפג את הנתב היא לא מוגדר למרחוק ואני רוצה לפתוח אותו לניהול מרחוק מבלי להיום שם שם אני יכול להיות רק בעוד שבוע מהיום ואני רוצה את מעכשיו השאלה שלי היא אם ואיך אני יכול לעשות גשר זמני בלי להשתמש בRDP כי אני לא רוצה שישימו לב שאני מתחבר מרחוק אם לא מוגדר ports forwarding בנתב, אז לא תוכל לעשות זאת. נערך 2017 בפברואר 158 שנים על-ידי afikr333
פורסם 2017 בפברואר 178 שנים אל תשכך להתעל את כל התקשורת. VNC זה לא בדיוק פרוטוקול שמתחשב באבטחת מידע.
פורסם 2017 בפברואר 178 שנים ציטוט של multicore אל תשכך להתעל את כל התקשורת. VNC זה לא בדיוק פרוטוקול שמתחשב באבטחת מידע. איך ניתן לעשות זאת?
פורסם 2017 בפברואר 178 שנים ציטוט של multicore אל תשכך להתעל את כל התקשורת. VNC זה לא בדיוק פרוטוקול שמתחשב באבטחת מידע. rdp יותר טוב?
פורסם 2017 בפברואר 188 שנים לא. גם RDP צריך לתעל כאשר מתחברים מהאינטרנט. נערך 2019 ביולי 276 שנים על-ידי multicore
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.