עבור לתוכן

עכבר מאבד מתח ומתנתק

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני חווה בעיה מעצבנת במיוחד - העכבר מתחבר ומתנתק מהמחשב. לעיתים זה רק לשנייה או שתיים (ואז הסמן פשוט קופא ואז חוזר), ולעיתים הוא פשוט מתנתק עד ניתוק וחיבור של הכבל מחדש (נראה שלא עובר מתח לעכבר שכן סמן הלייזר שלו כבוי באותם רגעים)

ניסיתי מספר יציאות USB ומספר עכברים שונים ובכולם אותה הבעיה. לא מצאתי ברחבי הרשת פתרון שעזר לי. מחיקה של כל הדרייברים והתקנתם מחדש וגם ביטול של חסכון בחשמל לא פעל.

העניין משגע.. אתם יכולים לתאר לעצמכם כמה מטריף זה לשחק במשחק ופתאום ניתן לזוז רק עם המקלדת.

אשמח לעזרתכם חברים..

תודה רבה!

פורסם

חלונות 10 ?(ראיתי בעיות דומות) ..תעדכן תוכנה/בדוק תקינות.

ביוס שינית משהו?, אולי שינית שם שמערכת מתפעלת PNP במקום חלונות..

בדוק את כל היציאות USB שלך לקצרים (פינים לא תקינים/קצר ) או לחילופין פורטUSB שאולי עושה בעיה אפילו עם רכיב אחר שמחובר כמו מקלדת למשל.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

היי

תודה על התייחסותך

אני משתמש בWIN7, ולא שיניתי כלום בביוס.

היציאות USB תקינות, וכל הדברים האחרים שמחברים עובדים בצורה תקינה. כשהעכבר מפסיק לפעול המקלדת ממשיכה לעבוד כרגיל. אני מידיי יום-יומיים משנה את החיבורים (מחליף בין המקלדת לעכבר ולמדפסת), אך ללא הועיל...

יש רעיונות נוספים?

שוב תודה

שבת שלום

פורסם

אוקיי עוד משהו שיכול לנסות,

יש מצבים שמרוב התקנות של דרייברים וUSB יש דבר כזה עומס ואולי יש צורך למחוק התקנים/דרייברים ישנים שלא בשימוש.. שם USBDVIEW מNIRSOFT

תנסה לנקות התקנים שלא קיימים יותר../רענון USB

פורסם

היה לי אקספלורר כזה בדיוק. החלפתי.

עם זאת, בנוסף למה ש-wildstar הציע אפשר גם לנסות לנקות את העין של העכבר (כשהוא כבוי!), וגם -

Device Manager -> select "Universal Serial Bus Controllers" -> first "USB Root Hub" -> select Power Management" tab -> uncheck "Allow the computer to turn off this device to save power"

פורסם
  • מחבר

היי חברים

תודה רבה על הניסיונות לעזרה

ניסיתי כבר למחוק את ההתקנים (בדיוק עם אותה תוכנה-USBDVIEW). בנוסף ניסיתי את הביטול של אופציית החסכון בחשמל שהזכרת, אך ללא הועיל.

ממש מייאש, יש רעיונות נוספים?

תודה רבה שוב

פורסם

למה החלטת שהבעיה במחשב ולא בעכבר? תנסה במחשב אחר

פורסם
  • מחבר

היי

ניסיתי מספר עכברים ולכן אני מניח שהבעיה היא במחשב ולא בעכברים, לצערי אין לי מחשב נוסף שאוכל לבדוק עליו, אבל הסיכוי שפתאום בכל העכברים מופיעה אותה הבעיה קלוש עד לא קיים אני חושב

שוב תודה על הניסיונות לעזרה

פורסם

נסה מערכת הפעלה live כלשהי (למשל linux mint) ותראה האם הבעיה מתרחשת גם שם. אם כן - זו בעיית חומרה (כנראה בלוח האם או בספק הכח). אם לא - זו בעיה במערכת ההפעלה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים