עבור לתוכן

בעיה מוזרה בקבצי הפעלה שנמשכת כמה שנים.

Featured Replies

פורסם

שבת שלום אנשים,
יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר כמה שנים ואני לא מצליח לשים את האצבע על הבעיה.
הבעיה היא כזאת:

אני מתקין משחק או תוכנה, משתמש בה במשך כמה פעמים בודדות, ואחרי כמה פעמים שאני משתמש בה, הEXE שמפעיל אותה קורס, פשוט קופצת לי הודעת שגיאה "שווינדוס נתקל בבעיה להפעיל את הקובץ".
הפתרון שאני מבצע בדר"כ, מוחק את המשחק או התוכנה ומתקין מחדש, ואז שוב לאחר כמה פעמים שאני משתמש זה שוב פעם קורה.
במהלך כמה השנים האלה פרמטתי מספר פעמים את המחשב, הווינדוס (7) מעודכן עד לעדכון האחרון.
המחשב נסרק כל הזמן לוירוסים ומלוורס, אף פעם לא נמצא משהו חריג.
זה פשוט מייאש אותי, אני כמעט חושב שהפתרון הוא להתקין ווינדוס 10, אבל אני לא רוצה כי כבר חוויתי איתו בעיות (אפשר לראות: כאן).
אתם אולי יכולים להתחיל לנסות לחשוב מה הבעיה?

נ.ב.

אני יודע שהתקלה נראית פרטנית ומוזרה אבל לאחר כמה שנים שבערך חוויתי את זה בערך ב80 ישומיים שונים, אני פשוט אובד עצות.

פורסם

תבדוק את הזכרון RAM אצלך, אם יש 2 סטיקים תוציא אחד תעבוד איתו קצת זמן ותראה אם ממשיך, ולאחר זאת אותו הדבר סטיק שני.

אולי ההתקנה הזו של חלונות (נגיד ולא מקורית) בעייתית ורק השתמשת בה להתקנה כל הזמן?

חשוב ואולי ראשון לבדוק: האם אתה שינית בביוס משהו במהירויות כמו אובר קלוק? או שמת על EXTREME מהירות משהו כזה מובנה? אם כן..לך לSTANDARD   או אפס ביוס...

בהצלחה

פורסם

האם זה קורה עם תוכנות וינדוס המובנות ?

תתחיל מ BIOS SAFE DEFAULTS

כשזה קורה , כנס ל event viewer ושם תראה פרוט של הודעות על ארועי מערכת שהתרחשו בסביבת הזמן הזה. יתכן ויש שם רמז או יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים