עבור לתוכן

מחשב נייד מאתחל תצמו אחרי מסך כחול windows 10

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב חברים אני חדש כאן ואשמח לעזרתכם.

אתמול בערב נתקע לי פתאום המחשב נייד asus core i3 6gb ram חיביתי הדלקתי אותו מחדש קופץ לי מסך כחול אם סמיילי עצוב וכתוב windows לא מצליח לעלות קשור ל erorr של stop code משו כזה אני לא מצליח לקרוא הכל זה מאתחל מהר מידי אחרי שחיביתי תנייד כמה פעמים רצוף הגעתי למסך וכתוב preparing auto repair אחרי המסך הזה אני ממתין דקה בערך ומגיע למסך כחול ריק שגם בו אני נמצא דקה בערך ואז הנייד מאתחל תצמו שוב וככה עשרות פעמים קראתי ובדקתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה כל מה שראיתי בנושא מראה שהמסך הכחול שאני מגיע אליו צריך להיות אפשרויות לתיקון ולי זה לא מופיע מסיבה כלשהי אשמח מאוד לעזרה מצטער על המגילה ינסה לתמצת יותר בהמשך תודה. ניסיתי לעלות תמונות האתר לא נותן מסיבה כלשהי אולי בגלל שאני בפלאפון 

פורסם
  • מחבר

עידכון. אחרי עשרות מסכים כחולים תקועים זה נתן לי תאפשרות לשחזר מערכת. עדיין רציתי לשאול מדוע הוא לא נתן ישירות תאפשרות מהפעם הראשונה כמו בכל הסרטונים שראיתי יכול להיות בעיה בחומרה של המחשב או פשוט פאק של וינדוס 10. אשמח למענה תודה 

פורסם

טוב, אז קוד השגיאה יופיע ב event viewer עם השעה בה התרחש. מחפשים אותו הגוגל (עבור וינדוס 10 !) ומקבלים איזשהו מושג.

אם זה יקרה, אז קודם כל תכנס לביוס ותבדוק טמפרטורות !   לא יזיק להפעיל שואב אבק על פתחי האיוורור. 

אח"כ, תמיד, שאל עצמך: האם זה משהו שהתקנתי היום.

פאק של וינדוס 10 ?  הכי פחות סביר.  אבל במקום שיחזור מערכת הייתי בוחר "last known good config" 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים