עבור לתוכן

דואר ספאם

Featured Replies

פורסם
הי. חזרתי להשתמש בדואר ישן שלי, וכבר התעלקו עליו מלא מלא ספאמים. 
יש איזשהי דרך למנוע מהם להגיע אלי? בדר"כ אפשר להכנס להודעה ולבקש שיפסיקו לשלוח למייל שלי, אבל זה ספאם שאני מפחדת בכלל להכנס אליו, רובו ברוסית שאני לא מבינה, ואני חוששת שרק הפתיחה תשחרר איזה וירוס שישבש לי את החיים. 
אני לא רוצה לפנות לספק ולשלם לו שיחסום את זה. עכשיו המייל הזה מופנה לג'ימייל ושם אני רואה אותו.
יש פתרון?
תודה!!
פורסם

לג'ימייל יש מסנני ספאם מובנים, הוא לא מעביר את ההודעות האלה לתיקיית הספאם?

פורסם
  • מחבר

הי. הוא מעביר לספאם בצורה מושלמת. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות שזה בכלל לא יגיע לספאם. כמו שבספאם רגיל אפשר להיכנס ולהוריד את הכתובת שלי מהמקור שלא ישלח אלי בכלל. אז ככה.

פורסם

זה מתחלק ל-3 קבוצות:

1. אלה שאין להם בכלל קישור להסרה - בד"כ השיגו את רשימת הכתובות שלהם בצורה לא לגיטימית, ומצפצפים על החוק (לפה יכנסו גם המיילים עם הוירוסים וכו')

2. אלה שיש להם קישור להסרה אבל הוא פיקטיבי - אלה אותם אנשים מהקבוצה הראשונה רק שהם מוסיפים קישור מזוייף להסרה על מנת לוודא איזה כתובות מיילים באמת פעילות... לחיצה על הקישור להסרה רק גורמת לזה שהכתובת תסומן כפעילה, וישלחו אליה אפילו יותר ספאם....

3. אלה שיש להם קישור להסרה ופועלים בצורה לגיטימית - בד"כ כל מיני חנויות / הגרלות וכו' שנרשמת אליהם וסימנת "אני מאשר קבלת מיילים". במקרים האלה גם המיילים יראו לגיטימיים (כמה שאפשר) ולא יראו כמו וירוסים מוזרים. לחיצה להסרה בד"כ אכן מסירה...

פורסם
  • מחבר

אז אם זה מהקבוצה הראשונה שאלך לחפש את החברים שלי?

פורסם

כולנו מקבלים דואר זבל אקראי, ככה זה האינטרנט...

בתיקיית הספאם שלי יש כרגע מעל 500 מיילים (והם נמחקים אוטומטית אחרי 30 יום, כלומר זה 500 בחודש = מעל 15 ביום).

פורסם

כדי לצמצם את כמות הספאם צריך לבצע כמה פעולות לאורך הדרך.

ליצור כמה אימיילים שונים למטרות שונות.

את הדברים החשובים ביותר לראשי.

את שאר הדברים למשניים או לדואר שמיועד מראש להיות דואר זבל לרישום מהיר/חד פעמי לאתרים/פורומים.

ככה תוכל לשמור על נקיון הEMAIL שלך, ולא תצטרך להיות מוטרד מהמעט דואר ספאם שעובר את ההגנות שלך.

כל פעם שתקבל דואר SPAM או PHISHING או מי יודע, יוצאות הדופן שלו תבלוט.

פורסם

לא מזמן קיבלתי דואר מכנסיה או פעילות כנסייתית כלשהיא, אליה כביכול ביקשתי להצטרף.

מי יודע לאן הקישקוש הזה היה מתגלגל אם לא הייתי מוחק אותו על המקום.

אולי היו מבקשים תרומות.

אולי היו מבקשים ממני להביא כיבוד באופן אישי בפעם הבאה שהקבוצה מתקבצת.

ועכשיו הרגע אליו חיכינו, הכומר JOE BLAKE הקדוש והמשיח נשלח אלינו שוב מגן עדן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים