עבור לתוכן

מחשבים מחו"ל עם אחריות בארץ

Featured Replies

פורסם

היי, מתיעץ ואשמח לשמוע חוו"דים בנושא וכו'.

שמי איגור , אני עובד ברשת חנויות מחשבים קטנה יחסית , אבל לרשת יש מנגנון ייבוא שלם של מחשבים מארה"ב ...

החברה מייבאת מחשבים חדשים ומוחדשים [ רובם פקטורי ריפברישד , גם החזרות , גם אריזות שהיו תקולות וגם כאלה שבאמת היו בשימוש וחודשו באופן מלא ].

השאלה שלי היא האם אנשים פה יכולים להיות מעוניינים באפשרות הזו לקבל מחירים אטקרטיביים עם המתנה של כשבועיים לקבלת המחשב במחיר מוזל ביחס לחנויות בארץ ועם אחריות מטעם החברה.

הדגמים שניתן להזמין משתנים מיום ליום וחלק גדול מהדגמים מכוון לשוק האמריקאי וחלק מהדגמים כלל לא קיימים בארץ.

אני חושב שיש לי אחלה אופציה לעזור לאנשים שמעוניינים בלפטופ \ AIO בעיקר שיש לי אפשרות להביא גם את הלפטופים של RAZER , וגם את שאר המותגים [ HP , DELL , ASUS ].

יתרונות לדעתי : מחשבים מספק גדול ואיכותי מולו החברה עובדת כבר מספר שנים , תחת בקרת היצרנים או לחילופין חדשים לחלוטין.

מחירים משתלמים ביחס לחנויות בארץ , עם כי בגלל שמדובר ביבוא בכמויות אני צריך לקחת מסי יבוא בחשבון ויהיה יקר יותר מלהזמין מחשב אחד עצמאי , מנגד - יש אחריות של שנה על החומרה.

בנוסף יכול למכור גם בתשלומים ואפילו בצ'קים דרך הקופה של החנות.

חסרונות :  המחשבים מגיעים מארה"ב ומצריכים חריטה על המקלדת [ אגב לדעתי יש לי אפשרות גם לחריטה אבל לא בדקתי מחיר כי בזה ספציפית אני לא מתעסק כרגע ] או מדבקות עם שפות.

וזמן המתנה של כשבועיים - שלושה על מנת שיגיע מחו"ל וישוחרר מהמכס וכו'.

כרגע אני מתעניין בהאם זה שווה ניסיון בכלל , כי מן הסתם שאצטרך לבדוק מול ההנהלה איך לתפעל את זה בצורה נכונה ומבלי לגרום לבעיות ,

אבל סתם בתור הדגמה מהאפשרויות שיש לייבא :

Dell Inspiron 15-3558 Core™ i3-5005U 2.0GHz 1TB 8GB 15.6" (1366x768) TOUCHSCREEN DVD-RW BT WIN10 Webcam BLACK

מחשב חדש דנדש מהיצרן - מחיר בין 2000 ל 2200 תלוי בצורת התשלום , שער הדולר במעמד ההזמנה וכו' [ דברים שעדיין צריך לברר עליהם מול ההנהלה שלי במידה וכן אראה שההצעה נראית טוב בעייני הקהל פה ]
ברשתות הגדולות במחיר כזה מביאים I3 בלי מגע ועם 4GB+500GB לרוב.

או דוגמה שיותר שייכת לרוב הקהל:

MSI GS60 Ghost Pro-002 Core™ i7-6700HQ 2.6GHz 1TB+128GB SSD 16GB 15.6" (1920x1080) BT WIN10 Webcam NVIDIA® GTX 970M 3072MB BLACK Backlit Keyboard

חדש דנדש בין 5200 ל 5500 ש"ח [ שוב אדע מחיר סופי שניתן לעשות אך ורק אם יהיה ביקוש ואחרי שיחה מול הממונים עליי ] . אבל סתם ככה בשביל החידוד :

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=gs60 מוכרים את הGS60 במחיר גבוה יותר עם I5 ו 8GB RAM בארץ . במחיר של הדגם הזה בארץ אני יכול להביא את ה GT72S עם GTX980 .

בקיצור יש אופציה לאחלה מחירים תלוי בדגם הרצוי , ויש מוחדשים זולים יותר.

שוב , כפי שאתם רואים , אני לא מפרסם אף עסק כרגע ,וגם לא מנסה למכור , מה שמעניין אותי זה האם יש מצב שיהיה ביקוש כדי לבדוק איך אני עושה את זה בדרך הנכונה וכדי לדעת מה המחיר שאני יכול לתת .

אם יהיה אוכל להמשיך ולקדם את זה.

פורסם

אם יש אחריות בארץ ויש חשבונית על המוצר, לדעתי תצליח, אני הייתי רוכש ממך אם היית מפרסם לפני חודש

אישית, כשאני רוכש מחשב לא אכפת לי מאיפה זה כל עוד זה עם חשבונית ויש מי שיתן אחריות בארץ.

פורסם

גם אני הייתי אולי קונה ממך במידה והיה לך מחשב שענה על הדרישות שלי (קניתי בחודשיים האחרונים).

נין להרכיב מחשבים נייחים או שלא וזה רק ניידים ונייחים שלמים?

פורסם
  • מחבר

מחשבים ניידים , ALLINONE ונייחים מוכנים . ברור שאוציא עם חשבונית והכל במידה ואוציא את זה לפועל . מבחינת מגוון יש לי החל מ CHROMEBOOKים ועד לALIENWARE .  אחכה לעוד כמה תגובות ואם יהו עוד תגובות בעד כנראה שאבדוק מול ההנהלה על איך לבצע את זה בצורה חוקית ונכונה ככה שהקהילה תוכל להנות מזה.

פורסם

גם אני חיפשתי "להתחדש" לפני כמה שבועות בנייד מחודש ונתקלתי בהצעה לא רעה בוואלה שופס על איזה לנובו מחודש עם מפרט מעולה למחיר. אבל די צרם לי "אחריות לשנה במעבדת היבואן YYY". כן, זה השם האמיתי שלהם...

בסוף הלכתי על Latitude מחודש מהמפעל עם אחריות ואני עובד על העברת הבעלות מול Dell כדי שאוכל לקבל אחריות בארץ.

אז בבקשה פרט ונמק למה קונים פוטנציאלים שלא רוצים להתעסק עם כל הפרוצדרה המעיקה של העברת בעלות ורוצים לרכוש מחודש מבית טוב, למה להם לסמוך על איזה יבואן קקיוני ולהמר על טיב השירות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים