פורסם 2004 במאי 821 שנים הכל התחיל בזה שרציתי לשנות סמל ותיקיות ולכונניםפתאום אחרי ששיניתי (דרך אגב הסמלים לא השתנו אבל חפיף) כל התיקיות והכוננים נפתחים לי ע"י הסייר של ACDSEEעכשיו לבחור ברירת מחדל על "פתח" אי אפשר כי הוא נמצא בקטגוריה אחרת: "תיקיה" ולא: "תיקיית קבצים" אז נתקעתימה שניסיתי לעשות זה ללכת לפתח באמצעות (שנמצא באפשרויות) ולהוסיף לו אפשרות חדשה בשם "ואטוס" ולעשות שהתוכנית שתפתח תיהיה הIEXPLORERככה כל התיקיות נפתחות דרכה, אבל מה.... כל תיקיה נפתחה לי בחלון חדש ולא באותו חלוןהלכתי לאפשרויות תיקיה ובחרתי "פתח תיקיה בחלון חדש" ושוב החזרתי ל"פתח באותו חלון" ושום דבר לא השתנהאז עכשיו כל התיקיות נפתחות לי דרך הIEXPLORER בחלון חדש.....מה עושים? ): ): ): ):
פורסם 2004 במאי 821 שנים כזה מזל יש לך... אני לא יודע כמה זמן הבעיה הזאת הטריפה אותי.StartRunRegeditClasses_RootFoldershellset the default for explore and open to none.
פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר אממ לא הבנתי כל כך מה עושים נראה לי שאצלי הברירת מחדל זה כלום...[attachment deleted by admin]
פורסם 2004 במאי 921 שנים בלעחיפשתי פתרון לבעיה הזאת חודשים (הגעתי אליה כמו שאתה הגעת אליה) וזה מה שפתר לי אותה בסוף. אולי זה היה ערך אחר ברג'יסטרי, לא זוכר.אם אני אזכר או אמצא משהו אני אגיד לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.