עבור לתוכן

חיבור מחשב נייח לרשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

היי חברים.

בקרוב אני עובר דירה ליחידת דיור עם רשת אלחוטית בלבד.

שאלתי היא, ברשותי מחשב נייח, מכיוון שאני עובד/לומד איתו ברצוני לקחת אותו, השאלה היא איך אני מתחבר לרשת?

קראתי קצת ודיי התבלבתי, אשמח תוכלו להכווין אותי מה בדיוק לקנות ואיך לחבר את העניינים.

אם טעיתי בפורום אשמח אם המנהלים יעבירו את האשכול בבקשה.

תודה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

שלום ! 

אתה צריך כרטיס רשת אלחוטי. כמו למשל זה:  https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11533

או פנימי כזה (תבדוק אם יש לך סלוט pcie פנוי בלוח אם) : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10921

בנוסף, אם יש לך כבר ראוטר והוא לא יהיה בשימוש בדירה החדשה, תוכל ללחבר אותו אלחוטית לרשת הקיימת ולחבר אליו בכבל את המחשב הנייח.  

פורסם
  • מחבר

יש לי מודם פשוט של הוט..

איך לדעתך תהיה הקליטה בהתחשב בעובדה שזו יחידת מרתף? האם תהיה בעיה לעבוד עם מכונות ווירטואליות בגלל שהמחשב מחובר אלחוטית ולא עם מודם ישירות?

פורסם

כרטיס רשת אלחוטי קטן שנכנס ביציאת USB דרכו אתה תוכל להתחבר לרשתות האולחוטיות ( לא יהיה לך צורך במודם של הוט כלל)

במרתף אכן יכולה להיות בעיה של קליטה, זה תלוי במיקום הראוטר,  ומאפייני דירה כמו קירות ודלתות, כמו כן נושא של תדר שידור אם יש עוד דברים כמו טלפון אלחוטי,מיקרוגל וכדומה יכולים להפריע לפעמים.

במידה ולא קולטים את הרשת יש 2 אופציות, להעביר כבל רשת ארוך (במידה ומתאפשר מבחינת מיקום ומרחק) דבר זה לא הכי מומךץ כי כבלים מעל ל5 מטר יכולים לגרום לאיבודי מידע.

אופציה שניה לשים מגבר שיגדיל את טווח השדור/קליטה לרשת האלחוטית יש כיום מוצרים כאלו בין הייתר גם לחברת בזק וגם כמובן של חברות אחרות. במידה ובעל הדירה מחוייב לפי חוזה לספק לך אינטרנט תדאג שהוא יעשה זאת על חשבונו.

פורסם
  • מחבר

אם יוכלו לענות לי בנוגע למכונות הווירטואליות אשמח.

בנוסף, אפשר קישור למוצרים מksp? אם קיים כמובן.

עריכה:

עוד שאלה חברים, עליי להתקין משהו על מנת שהכרטיס יעבוד?

פורסם
  • מחבר

עוד עזרה חברים? מעוניין ללכת מחר לקנות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים