עבור לתוכן

כך תשתלטו על מחשבכם דרך הסמרטפון

Featured Replies

פורסם

אהלן אהלן חברי הפורום אני חדש כאן והחלטתי לשתף אותכם באוסף סרטוני ההדרכות שלי :) 
כאן אסביר לכם איך להשתלט על מחשב מכל מקום, בכל זמן , בכל רגע ובכל זמן בעצם שתהיו עם הסמארטפון שלכם…

אזז ברוכים הבאים למדריך:

איך להשתלט על מחשב דרך הטלפון

אז תתארו לכם סיטואציה, אתם יושבים בעבודה, בלימודים , או בכל מקום אשר תחפצו. ואתם ממש ממש חייבים לגשת כרגע למחשב האישי שלכם או לאותם מחשבים שאתם נוהגים להשתמש בהם באופן קבוע. 
הבעיה מתחילה בזה שאתם לא יכולים, וחבל… אז ידוע לנו שהיום יש שלל ותכנות ואתרים ל "שליטה מרחוק".
אבל , מניסיוני האישי אני בא ואומר , עדיין לא נתקלתי בתוכנה מספיק טובה אשר לא נופלת ומקרטעת עם שלל בעיות חיבור שונות. 
כן כן , גם בשליטה מרחוק של וינדוס נתקלתי בלא פעם או פעמיים בתקלות ובאגים רבים.
לכן גוגל החליטה לעשות לזה סוף. ובתור מעריץ מושבע שלהם לא יכולתי שלא להתאפק ומיד ניסיתי את המוצר החדש.
ולהפתעתי , הפלא ופלא , מצליח להתחבר ללא כשלים של חיבור או קיטועים מעצבנים. וככה החלטתי להראות לכם בדרך פשוטה ביותר את הממשק המאוד ידידותי של גוגל להשתלטות מרחוק. 

שלב א:

כנסו לגוגול כרום , וחפשו בגוגל "תוספות". נכנס לחנות התוספות של כרום. נחפש "שליטה מרחוק" ונתקין את התוסף לדפדפן. 

שלב ב:

לוקחים את הסמארטפון שלכם ונכנסים לחנות האפליקציות.מחפשים "השתלטות מרחוק" מחפשים השתלטות מרחוק של כרום ומתקינים. נכנסים לאפליקציה, ונכנסים לחשבון הגוגל שלכם. 

שלב ג: 

נראה באפליקציה את המחשבים שעליהם התקנו את התוסף לדפדפן (בשלב א').כעט נוכל להתחבר לכל מחשב ולהשטלת עליו מרחוק, בקלות ובדרך ידידותיתכאשר תחליקו את האצבע מלמלע למטה תראו האפשרויות לעכבר מצביע , מקלדת ו control alt delet .

חשוב לציין:
כי ברגע שנתקין את התוסף לגרום עלינו להיות מחוברים לחשבון הגוגל שלנו דרך הדפדפן. (בודקים בהגדרות אם אנחנו מחוברים למשתמש הגוגל שלנו) כל המחשבים אשר יש בהם כרום עם משתמש הגוגל שלנו יחד עם התוסף נוכל להשטלת עליהם דרך הטלפון.

אשמח לתגובות, בקשות , הערות ולשמע מה אתם חושבים על המדריך 

מקווה שחידשתי לכם קצת , מוזמנים להירשם לערוץ Youtube ולקבל מדריכי אינטרנט ותכונות שימושיים 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים