עבור לתוכן

מישהו בכלל מצליח ליצור קשר עם GCX?

Featured Replies

פורסם

אהלן, 

הזמנתי כמה מוצרים דרך גירבסט ביום הרווקים הסיני (11.11) ואחד המוצרים המשמעותיים נשלח דרך חברה שכנראה יש לה שותפות או הסכם עם GCX.

שבוע שעבר התקשרו אליי מהחברה על מנת לגבות ממני מכס + דמי שחרור ואמרו לי שהחבילה תשוחרר ותישלח אליי מידית, וביום שישי ב11 בבוקר התקשר אליי שליח ואמר 'עוד כמה דקות אני אצלך'.

בפועל המתנתי ליד הדלת כשעה וחצי, ולפתע קיבלתי מסרון SMS שהשליח צלצל בדלת ולא היה מענה - שקר מוחלט.

התקשרתי אל השליח והוא בתחילה טען שלא היה מענה, אחרי ששאלתי אותו איפה היה והאם הוא בטוח שהיה בבניין הנכון, לפתע גרסתו השתנתה ל'כן אחי, אין לי מושג איפה החבילה שלך. היא נאבדה, או שהיא במחסן. יום ראשון על הבוקר אני אתקשר למנהל שלי לברר.'. 

אז היום, יום ראשון, התקשרתי אליו והוא בכלל לא זכר אותי. לא זכר את הכתובת, תיחקר אותי מאיפה יש לי את המספר וטען שהוא לא מכיר את הכתובת שלי ושאל באיזו עיר אני בכלל. אחרי כמה דקות פתאום התרענן לו הזיכרון "אההההה, כן לא היה מענה. אה, אז מסרתי את החבילה שלך. אה נכון, החבילה שלך נאבדה! אני אברר ואחזור אלייך!".

הפעם לא חיכיתי שיחזור אליי ואני מנסה מהבוקר להתקשר לGCX ופשוט אין שום מענה. כבר 5 שעות אני מתקשר שוב ושוב, ואין מענה.

אני די אבוד לגביהם ותוהה אם למישהו פה יש ניסיון איתם, או לפחות דרך אחרת ליצור איתם קשר.

נ.ב. באופן די אירוני, חבילות אחרות שנשלחו אחרי החבילה הזאת, כבר הגיעו אליי דרך דואר ישראל. לא האמנתי שיש חברה שיכולה להיות יותר גרועה מדואר ישראל..

פורסם

קודם כל תירגע ותתאזר בהרבה סבלנות  ותתחיל להנמיך ציפיות לגבי קבלת החבילה ( זיכוי אתה תקבל בסוף מגירבסט ) 

אין לך מה לנסות להתקשר אליהם , הם לא יענו.

עקרונית אתה יכול להתחיל להזיז את העניינים מצד גירבסט, זה הסיכוי היחיד ליצור קשר עם GCX ( ברמה שהם יתקשרו אליך ).

במקרה שלך, אולי שווה לך לנג'ס לשליח כמה שאתה יכול כי יש לך את המספר שלו.

מיותר לציין שהסיפור הנ"ל מראה למה צריך להקליט את כל השיחות באופן אוטומטי ... 

דרך אגב, הבלדרות הסופית מתבצעת ע"י קבלן משנה ואאל"ט כרגע זה דואר שליחים שבניגוד לשאר הדואר נשאר זוועה כמו שהיה עבר . 

ועוד דבר, גם את המעמ והעמילות תוכל לדרוש שיחזירו לך  ( GCX ) , אם הם אכן איבדו את החבילה .

בהצלחה ותנחומי .

פורסם

מנסיון שהיה לי עם GEARBEST - שליחות ע"י ARAMEX

ו-  GCX ו- דואר שליחים..זאת שרשרת ה"חבילה העוברת".

בטלפון לא ענו גם אחרי שעה וארבעים. אצלי היה רשום פעמיים ש"השליח היה בבית ולא ענו". כמובן שקר מוחלט.

גם לא יצרו קשר לפני כן..

אז יריתי לכל הכיוונים - מכתב (TICKET) בגירבסט, מכתב לארמקס. באתר של GCX השארתי פרטים כמה פעמים לשירות לקוחות. http://www.gcx.co.il/contact.html

ואחרי כמה ימים יצרו איתי קשר מGCX ודרכם קיבלתי טלפון של מנהלת סניף של דואר שליחים והבעיה נפתרה מיידית.

בהצלחה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של napozim

ואחרי כמה ימים יצרו איתי קשר מGCX ודרכם קיבלתי טלפון של מנהלת סניף של דואר שליחים והבעיה נפתרה מיידית.

בהצלחה

יש לך עדיין את הטלפון? של מנהלת הדואר שליחים? יש לי 2 חבילות שלצערי נמצאות בGCX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים