עבור לתוכן

מחשב נייד - מרעיש לאחר החלפה של HD

Featured Replies

פורסם

אהלן

מחשב נייד של500  LENOVO YOGA מרעיש לאחר כחצי שנה שימוש - תמיד הרעיש בתכלס (I7 8GB 1TB + 8GBSDD NVIDIA 940M ) 

שלחתי אותו לתיקון - החליפו את הקשיח ועדיין הוא מרעיש אבל איכשהו למדתי לחיות עם זה כי זה היה בתכיפות דיי נמוכה

הקטע הוא שבחודש האחרון התופעה שוב התעצמה והרעש הזה קיים רוב הזמן, הבעיה היא שהוא לא רק מרעיש אלא גם אני לא מסוגל לנגן סרטים באבחנה גבוהה 1080P, הם פשוט מקרטעים!!!

האחריות נגמרה (המחשב כשנה וכמה חודשים אצלי), למרות שאני לא מבין למה קשיח של 1TB + 8GBSDD לא מסוגל לנגן סרטי HD בצורה נורמלית, ובכלל לשמור על רעש ברמה סבירה

השאלה היא לאן אני הולך מכאן? מנסה עדיין לממש אחריות מול LENOVO לפתרון התקלה? או שאני בעצם מחליט שזה בעייה של הקשיח וקונה בעצמי SSD ופותר את הסוגיה?

אשמח לקבל המלצות הערות והארות

פורסם

לדעתי עניין קרטוע הסרטים לא קשור למהירות הדיסק 

סרטים ב-1080 אפשר לנגן אפילו מרשת 100 בלי כמעט שום בעיה וכל דיסק קשיח מהיר ממהירות זאת

הניחוש שלי שישנה בעיה דווקא במערכת הפעלה \ תוכנה \דרייבר 

הייתי מנסה להריץ את המחשב ממערכת הפעלה חמה (livecd) ולראות האם הבעיה עדיין מתרחשת

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שהתקנתי מספר מערכות הפעלה - WIN10 במספר גרסאות והפצות HOME ENT, WIN 8  , WIN 8.1 

בכולם הייתה את הבעיה הזאת של הדיסק קשיח מרעיש פחד

פורסם
  • מחבר

אגב שמתי לב גם שאני יכול לראות סרט עליו דקה או 20 דקות מושלם ופתאום הוא נדפק ולא יכול להציג את  הסרט - כאילו איטי בטרוף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים