עבור לתוכן

הבגרויות באות ואיתם הלחץ , תראד הסיכומים לבגרויות

Featured Replies

פורסם

היא קשה, בלי שום ספק, אבל ללמד היא יודעת.

על משפט כזה בבי"ס היית זוכה לעונש מוות

• תגובות 31
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ידוע שהגמנסיה הדרדרה וממשיכה להדרדר מבחינת איכות התלמידים והמורים, אבל שמלה באמת יודעת ללמד. מבין המעטות שבאמת יודעות מה הן עושות.

אולי אתם אלה שלא יודעים ללמוד. 8)

פורסם

ידוע שהגמנסיה הדרדרה וממשיכה להדרדר מבחינת איכות התלמידים והמורים, אבל שמלה באמת יודעת ללמד. מבין המעטות שבאמת יודעות מה הן עושות.

אולי אתם אלה שלא יודעים ללמוד. 8)

אם הייתי צריך ללמוד איתה , כבר מזמן הייתי תולה את עצמי . היא רק מנהלת השכבה שלי ... "למזלי" .

פורסם
  • מחבר

אויש, אתם מגזימים.

פורסם

יש למישהו עצה לאיזו חוברת לקנות בשביל ללמוד לבגרות בפיסיקה 5 יחידות?

אם אני לא אלמד בקרוב אני לא בטוח אצליח החומר הזה מטורף

פורסם

יש למשהו אולי אתר עם סיכומים-חומר לבגרות בידע העם א'-היסטוריה?

תודה מראש!

www.history4all.vze.com

אתר של כמה מתלמידי בית הספר שלי, רוב הסיכומים שם טובים. לתע"י רצוי לחפש סיכומים של רונן עזרא(המורה), אע"פ שגם שאר הסיכומים לא רעים בכלל

פורסם

אויש, אתם מגזימים.

טוב נו, לפחות היא לא גרועה כמו שרית קבלו :o

heartless Bitch !

פורסם

תאמינו או לא אבל את המתכונת שלי בספרות הציל www.schoolsucks.co.il שהוא בכלל אתר של עבודות להורדה.

את כל הציונים שלי אני חייב לאחותי הגדולה, היא שנה מעליי ואני עושה בדיוק אותם מקצועות שהיא עושה, והיא תמיד סיכמה הכל לפני בחינה. הבעיה היחידה שאני יודע חומר לפי המיקוד של שנה שעברה :-\

בהצלחה בהכל, ותשארו רגועים, זה מה שחשוב. לי יום שני יש בגרות בחיבור, יום אחרי בגרות במעבדת ביולוגיה, ויום אחרי צו ראשון שאחריו אני נוסע לאילת (אבל זה כבר לא קשור)

פורסם

יש למישהו עצה לאיזו חוברת לקנות בשביל ללמוד לבגרות בפיסיקה 5 יחידות?

אם אני לא אלמד בקרוב אני לא בטוח אצליח החומר הזה מטורף

לאיזה חלק אתה מתכוון?

מכניקה?

חשמל?

פרקי בחירה?

מה שאני יודע זה שהחלק של המכניקה זה די לא בעיה רוב הסיכויים כי יש בחירה של 3 מתוך 5 שאלות. זה מה שאני עושה השנה.

פורסם

היה לי היום מגן במכניקה

למדתי מהספר הענק של אנקורי (לא ספר מיקוד) אבל יש שם את כל החומר לי"א וי"ב

בעיקרון זה לא היה נוראי היה לי אחלה ל"ג בעומר וגם המגן הלך מצויין

פורסם

אם יש כסף אז אנקורי יפתור לך הרבה בעיות ^_^

שמעתי מה שהולך שם

רק תגיע לבגרות המורים כבר יפתור אותה ...

צריך לשמור על ממוצע ציונים גבוהה.... :P

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אפרופו בגרויות, השבוע מחכה לי שבוע לחוץ במיוחד, שאני לא כ"כ יודע איך אני הולך לעבור אותו :-\ ..

זה מתחיל כבר ביום שני, עם הבגרות ביסודות מדעי המחשב (שם מפוצץ, עאלק... פסקל).

בדיוק שבוע לאחר מכן יש לי בגרות בתנ"ך (שעפ"י הסטטיסטיקה אגב, היא ברמה השלישית בקושייה מבין כל בחינות הבגרות! ממש מלא חומר).

ואיפשהו באמצע נכנס הגשת פרוייקט בגרות במחוללי יישומי מעבדה (אקסס).

למישהו יש המלצות איך לעבור את זה בשלום?

רק שתדעו, שאני לא ממש אוהב ללמוד באותה תקופה לשני מבחנים במקצועות שונים... זה נורא מבלבל ומעייף אותי.

יש לי את הספר של רכס בתנ"ך, והוא יותר מ-300 עמודים. ויש לי בערך חמישה ימים ללמוד לתנ"ך - איך אני אעשה את זה?? למישהו יש עצות?????

פורסם

קרא כל יום 60 עמודים. simple math (ותאמין לי שזה כלום, היו לי ימים שקראתי 6 פרקים מחגי ישראל, שזה ארוך מאוד...)

פורסם

לפני כמה ימים הייתה לי בגרות ב-3 יחידות אנגלית חחח כן אני יודע שזה לא הרבה אבל שנה הבאה אני ממשיל ל-4 או 5 עדיין לא החלטתי...

ועוד שבוע יש לי בגרות יחידה במתמטיקה חח כן כן גם לא הברה אבל מה לפחות סוף סוף התחלתי משהו :-*

אני מעריך שאני יצליח לעשות 14-15 יחידות בסך הכל :-[ :-[

אז חברה מי שלומד דפוק כדאי לא לחשוב פעמיים כי זה קרה לי !!

פורסם

קרא כל יום 60 עמודים. simple math  (ותאמין לי שזה כלום, היו לי ימים שקראתי 6 פרקים מחגי ישראל, שזה ארוך מאוד...)

לא בדיוק.

כי אני צריך גם לעשות איזה יומיים חזרה על כל החומר (עדיין... אני עלול לשכוח קצת את החומר שאלמד בהתחלה).

אז זה יוצא יותר מ-60 פר יום, ואז השאלה היא עד כמה אפקטיבית ולא שוחקת תהיה הלמידה בצורה הזאת.... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים