עבור לתוכן

הבגרויות באות ואיתם הלחץ , תראד הסיכומים לבגרויות

Featured Replies

פורסם

א. בבחינה הוצאתי 86, בלי להתאמץ יותר מדי (רות שמלה לשלטון!), אם אינני טועה, זו אחת בחינות הבגרות האחרונות שעשיתי במסגרת הגמנסיה, באופן אינטרני.

ב. הפסקתי להתכונן לבחינה יומיים לפני - ההשקפה שלי בנוגע להכנה לקראת בחינת בגרות היא כזו : מה שלא נכנס לראש'ך עד לילה-שניים לפני הבחינה, כבר לא ייכנס. קריעת תחת יומיים-יום לפני זה סתם Overkill.

ג. עצתי הכללית היא להירגע, לקחת את הבחינות בפרופורציה ויהיה בסדר, אם אפשר לצאת קצת לנקות את הראש לפני הבחינה, מה טוב.

• תגובות 31
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ב. הפסקתי להתכונן לבחינה יומיים לפני - ההשקפה שלי בנוגע להכנה לקראת בחינת בגרות היא כזו : מה שלא נכנס לראש'ך עד לילה-שניים לפני הבחינה, כבר לא ייכנס. קריעת תחת יומיים-יום לפני זה סתם Overkill.

אצלי זה בול הפוך. אני לומד לבחינה יום-יומיים לפני(בדרך כלל יום) כי אם אני לומד לפני אני סתם שוכח את זה אחר כך:) קריעת תחת יום-יומיים לפני זה בדיוק מה שצריך. לפחות בהסטוריה:)

פורסם

כמו שאני יודעים מתחילה תקופת הבגרויות והמתכונות ( :'()

אני בן אדם נואש ולחוץ כרגע כמו טמפון (מה לעשות לחץ זה לחץ)

אני מציע שנרכז בתראד הזה כל סיכום שמישהו יכול להביא

ונעבור לנושא יותר אישי, ב 12 במאי יש לי מתכונות בפיזיקה ואני לחוץ מת, כל החומר נזל לי מהראש, כל מיש יכול לעזור ולתת איזה עזרה או סיכומים בפיזיקה תעזרו לי בבקשה

פורסם
  • מחבר

שחרר אחי שחררררררררררררררר, לחץ זה מאוד דיסאיכותי.

אני עדיין זוכר את היום לפני הבגרות בהיסטוריה ב', נסעתי לצפון וחזרתי באיזה 5 לפנות בוקר, כשהבחינה היתה בשעה תשע בבוקר. :P

פורסם

לחץ לחץ... כבר היו לי שתי בגרויות (כימיה וספורט עיוני) אבל הלחץ לא יורד... עוד מעט מגן במתמתיקה ובגרות בתנך ואנגלית (אנגלית זה בערך בגרות בדיחה) ושאר המקצועות שאני שונא (הסטוריה אזרחות וכו'...)

פורסם

אם יש כסף אז אנקורי יפתור לך הרבה בעיות ^_^

פורסם

אין $

פורסם

לפותח התארד..... לא נראה לי שאתה צריך להיות כל כך לחוץ ..... זה בסה"כ בגרויות ומתכונות.....צריך לקחת הכול בפרופורציות.....וחוץ מ'זה תמיד אפשר להשלים....

נ.ב. : לי יש מתכונת ביום שני... כן כן יום שני (תקלטו ת'קטע - יום שבת מדורות עד הבוקר ולמחרת אני צריך לקום לחרוש) ביום שישי יש לי מתכונת בהיסטוריה וביום שני לאחר מכן יש לי מתכונת בפיזיקה....

ועדיין אני לא כול כך לחוץ.....( אני מת מפחחחחחדדד..... סתם סתם)

פורסם

שטויות...אין פה מה להלחץ..

תלמד טוב, ותדע!

אל תכניס את עצמך ללחצים גדולים כי זה יגרום לך לשכוח דברים. כדאי אפילו לצאת לנקות את הראש (כמו שהציעו כאן).

הלחץ הגדול הוא במגן הראשון, אחר כך מבינים שהכל שטויות. וצריך להתייחס לזה כמו מבחן רגיל, ככה לא נכנסים ללחץ ואפשר להוציא ציונים טובים.

בהצלחה בבחינות לכל חברי הפורום !

פורסם

הייתה לי מתכונת במתמטיקה אתמול....אני מקווה שיצא טוב.

כעיקרון אתה לא צריך להיכנס יותר מדי ללחץ זה לא טוב , תשתחרר אחי.

פורסם

א. בבחינה הוצאתי 86, בלי להתאמץ יותר מדי (רות שמלה לשלטון!), אם אינני טועה, זו אחת בחינות הבגרות האחרונות שעשיתי במסגרת הגמנסיה, באופן אינטרני.

OMG , אני לא מאמין שאני רואה מה שאני רואה O_O

רות שמלה לשילטון !? הייצור הזה הוא מנהלת השכבה שלי , ואני הייתי מקביל אותה להיטלר , אם להיות נחמד ._.

פורסם

שחרר אחי שחררררררררררררררר, לחץ זה מאוד דיסאיכותי.

אני עדיין זוכר את היום לפני הבגרות בהיסטוריה ב', נסעתי לצפון וחזרתי באיזה 5 לפנות בוקר, כשהבחינה היתה בשעה תשע בבוקר.  :P

ומה היה חכם בזה ?

פורסם

יש למשהו אולי אתר עם סיכומים-חומר לבגרות בידע העם א'-היסטוריה?

תודה מראש!

פורסם

שמע, לכל בית ספר יש את המורה ה"נאצי" שלו , במקרה שלי זו מורה לאנגלית, אך למזלי היא לא מלמדת אותי.

שמעו בכלל הבית ספר שלי יותר דפוק בשל רובכם

פורסם
  • מחבר

רות שמלה לשילטון !?

היא קשה, בלי שום ספק, אבל ללמד היא יודעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים