פורסם 2004 במאי 721 שנים למה פיסי העלו את המחירים?? הרי היציאה של הכרטיסים החדשים בפתח זה אמור להיות להיפך לא??
פורסם 2004 במאי 721 שנים אני חושב שזה יותר בקטע של מגיע לארץ ואז יורדים המחירים וגם זה לא בטוחאולי הם יורידו רק את מחירי הכרטיסים החזקים xt וכדומה.
פורסם 2004 במאי 821 שנים הדולר התחיל לטייל טיפה למעלה בחודש האחרוןאני מאמין שזו הסיבהמזל שהם לא מחשבים לפי היורו
פורסם 2004 במאי 821 שנים כי ככה השוק גוזר עליהם... הם לא סתם כך התעוררו בוקר אחד והחליטו להעלות אותם.
פורסם 2004 במאי 821 שנים כל המחירים הם לפי נוסחה של עלות ורווח.ההתיקרות היא לא רק בתחום הזה - אלא עלייה כללית במחירי חלקי החומרה.לדוגמא בזכונות יש התייקרות של 25%.
פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר איזה שטויות...הדולר עלה לפני עשרים שנה עכשיו החארות האלו נזכרים להעלות לפני שאני קונה...כרגיל הארץ שלנו...המקום הכי יקר שאפשר, יש לי דודים בארה"ב אז אני יבקש שישלחו לי וזהו
פורסם 2004 במאי 821 שנים לא חייבים לקנות מחנות אחת, כמו שאמרו יש את זאפ ותמצא שם מחירים זולים יותרחוצמזה יש לך כרטיס מצויין 9600PRO 256MB ב690 שקל בלבד בKSPואם אתה בכלל לא צריך את הכרטיס עכשיו אז תחכה עד שהכרטיסים החדשים יגיעו לארץ ותקנה איזה 9800PRO ב~1000 שקל פלוס מינוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.