עבור לתוכן

קניית חלקי מחשב מאנגליה

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לבקר באנגליה ולקנות שם חלקי מחשב, מה אפשר לעשות על מנת להימנע מתשלום מעמ ומכס?

פורסם

אין מכס על חלקי מחשב רק מע"מ.

יש פטור עד 200$ לנוסע , גם אם אתם כמה אנשים פריט שעולה יותר מ 200$ חייב במס מלא.

והדרך להתחמק היא לעבור במסלול הירוק ולהחזיק אצבעות שלא יבקשו לבדוק אותך.

פורסם
  • מחבר

יש לך איזה טיפ, כדי להגניב את זה גם במקרה שהם יערכו חיפוש במזוודה? שמעתי שאפשר להסוות את המוצרים כמתנות אתה יודע כמה זה עובד?

פורסם

אתה יכול לנסות אבל אם הם יתלבשו עליך כנראה ששום דבר לא יעזור , הם כבר ראו הכל.

אולי יעזור אם תגיד מה אתה מתכנן להביא?

פורסם
  • מחבר

כן אני מתכנן על המפרט הזה

Screenshot_20161114-001329.png

פורסם

תעשה לי טובה ותגדיל את התמונה ,יצאו לי העיניים.

אין לי כרגע זמן לעבור על המפרט אבל אני הייתי מחלק את בצורה יותר חכמה.

על הקירור אתה חוסך מעט מאד כסך ואני לא רואה טעם לקנות בחול.

לגבי מעבד , זיכרון ן SSD  שהם רכיבים קטנים אין בעיה להעביר בתיק שלך ואין כמעט סיכוי שמישהו יעלה על זה.

על המעבד אתה מקבל הנחה יפה לפי מה שאני יודע וזה נראה משתלם לגבי השאר צריך לבדוק כמה הנחה אתה מקבל.

בהפרשים קטנים לא משתלם לקנות בחול כי בארץ אתה גם מקבל אחריות שקל לממש אותה במידת הצורך.

לגבי כרטיס מסך אני לא בטוח שהייתי קונה בחול גם אם ההנחה משמעותית מהסיבה שזה רכיב מאד יקר ויחסית לרכבים אחרים נוטה להתקלקל בתדירות יותר גבוהה.

במקרה כזה לא יהיה לך איך לממש אחריות או שזה יהיה מסובך מאד.

אני יסתכל על זה יותר לעומק יותר מאוחר.

דרך אגב על כמה אנשים אתה יכול להעמיס את העלויות? יש לך פטור של 200$ לאדם.

--עריכה--

את הזיכרונות אין לך מה לקנות שם אתה חוסך בסה"כ 30 שקל

ספק גבולי - אפשר למצוא בארץ ספקים 650 גולד מודולרים ב 100 שקל יותר , לא הייתי קונה שם

כרטיס מסך - הנחה מאד גדולה , אם אתה קונה אותו הייתי זורק את הקופסא ומביא רק את הכרטיס.

הלוח - לא יודע כמה הוא עולה בארץ וכמה אתה חוסך פה אבל הוא מתחת ל 200$ אז תשמור את הקבלה שלו אם אתה קונה אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים