עבור לתוכן

אתרי אינטרנט מזהים את המיקום שלי כצרפת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

משום מה כול אתר שאני נכנס אליו שיש לו מערכת אוטומטית שיודעת לזהות מיקום , נותנת לי אוטומטית את האתר הצרפתי.. לדוגמה חנויות בגדים נעליים או שוב, כול אתר שיש לו יכולת של זיהוי מיקום.. וזה קורה רק ברשת הביתית שלי על כול המכשירים.. המחשב שלי והפלאפון שלי וזה די מעצבן.. הבעיה היא שאין לי מושג איך זה קרה ואיך מתקנים זאת.

תודה

פורסם

כי Hotnet רכשה בלוק כתובות IP מחברה צרפתית והרבה אתרים שמשתמשים במודול GeoIP לשרת HTTP שלהם לא עדכנו את ה DB מ MaxMind מאז.

עד היום חלק קטן מAS12849 שהכתובת IP שלת שייכת לו נמצאית בצרפת.

https://stat.ripe.net/AS12849#tabId=geo

נערך על-ידי multicore

פורסם

חחח עוד לקוח מרוצה של הוטנט
הפתרון היחידי הוא או לעבור ספקית או לבקש מהם שיצרפו אותך לשירות סינון אתרים ואז תהיה לך כתובת IP ישראלית

פורסם

אני מבקש להעיר בנקודה זו שאני לקוח די מרוצה של הוטנט - הם עשו רבות לשיפור השירות אצלם ובד"כ נותנים מענה מקצועי ויעיל. ולכן לזלזל לא במקום.

פורסם
ציטוט של multicore

מה הוטנט עשו פה לא טוב?

מה שהם עשו זה כשאני נכנס לאתרים ישראלים על מנת לצפות בתוכניות טלוויזיה מופיעה לי הודעה שאני צריך לשלם כסף על מנת לצפות בתכנים מכיוון שאני לא מישראל
ובכללי זה די מציק שכל אתר שאני נכנס אליו מראה לי שאני מצרפת ולפעמים זה אפילו משנה את המלל לצרפתית ואז אני נאלץ לשנות את זאת בהגדרות

פורסם
ציטוט של gabriel6

אני מבקש להעיר בנקודה זו שאני לקוח די מרוצה של הוטנט - הם עשו רבות לשיפור השירות אצלם ובד"כ נותנים מענה מקצועי ויעיל. ולכן לזלזל לא במקום.

גם אני לקוח של הוטנט לצערי הרב, והם לא עשו כלום לשיפור השירות עדין לוקח חצי שעה עד שהם עונים וגם כשעונים, עונה לך נציג ערבי שלא מבין עברית ושלא נדבר על ידע טכני
אתה עובד שם או משהוא כזה?

נערך על-ידי Avner Dahan

פורסם

ממש לא עובד שם - לא כל דבר הוא קונספירציה ולא כל פעם שמישהו אומר משהו טוב הוא "שתול" של החברה. מהחוויה שלי אני די מרוצה מהשירות שלהם. כן יש להם מה להשתפר אבל הם בהחלט במסלול הנכון של השתפרות.
בפעם שעברה שהיתה להם תקלה לא הרגשתי שמזלזלים בי כלקוח ולא ברמה הטכנית - היתה להם בעיה - הם הודו שבעיה בצד שלהם לאחר מספר שעות היא סודרה. מבחינתי, כלקוח - כשאומרים את האמת ולא מסבנים זה שירות טוב מאוד.
אני מעדיף זמן מענה ארוך ומענה נורמאלי על פני מענה מהיר ולא מקצועי.

יש לי חבילת אינטרנט שלהם ו-2 טלפונים ועד היום מספר התקלות הוא קטן יחסית (כמובן עדיף שלא יהיו) והמענה מבחינתם היה סביר.

פורסם

אגב לגבי ההערה שלך של "נציג ערבי שלא מבין עברית" - זה מריח לא טוב. ואני מבקש ברמה המנהלתית כאן להמנע מההערות כאלה - הפורום הוא במה פתוחה שמקבלת כל אחד ותנאי לא כתוב הוא בתנאי שהוא מקבל את האחר והשונה. 

פורסם

נראה שלא הבנת את מה שכתבתי. הבעיה היא מסדי נתונים לא מעודכנים של GeoIP.

הוטנט לא אשמה פה בכלום.

ואם אתה רוצה לעבוד בהפל דסק, אז כדאי שתתחיל לכבד אנשים גם אם יש להם מבטא.

פורסם

פשש איזה עקיצה 
לך תזדיין טמבל

פורסם

המשתמש קיבל באן ללא הגבלת זמן, כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים