פורסם 2004 באפריל 1721 שנים כבר כמה שעות שהמחשב שלי איטי בטירוף בקשר להכללא חשבתי שזה הטמפרטורות בגלל הסינק החדש אז בכלל לא בדקתיאחרי שעה בדקתי פתאום אני רואה 41 מעלות ! שזה טמפרטורת מאמץ בפרייםאני מסתכל על המנהל משימות אני רואה iexplorer.exe תופס לי 90 אחוזאין חלונות אקספלורר פתוחים לא תיקיות לא כלום נאדה, סגרתי אותו ידנית ב "סיים משימה" וכל המחשב חזר לעבוד רגילמישהו יודע מה יכול לגרום לזה?
פורסם 2004 באפריל 1721 שנים מה הקשר?!יכטח להיות שזה סוג של וירוס או משהו , נסה adaware וגם תפעיל את ה msconfig בשורת ה run ותבטל את כל התוכניות הלא נחוצות
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים מחבר להודעה הראשונה, אני עובד תמיד על מוזילה (הרגל ישן מלינוקס)האקספלורר שלי נפתח פעם ב.. שאני לוחץ על לינק באיסיקיו..בכל מקרה אין לי וירוסים (עשיתי סריקה) והקטע עם ה90% cpu used זה חד פעמי קרה לי אתמול ועשיתי סיים משימהזה לא קורה לי תמיד..פשוט רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע בשביל שלא יקרה שוב..
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים גש לכלים -> אפשרויות אינטרנט בלשונית מתקדם הסר את הסימון מ"אפשר הרחבות דפדפן של יצרנים אחרים"
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים זה קורה לו מידי פעם, איזשהו באג עד כמה שאני יודע. פשוט תסגור אותו מה-task manager ותעלה אותו שוב
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים מחבר חח כן זה מה שעשיתי פשוט לא הבנתי למה זה קרה, איזה שעתיים כל המחשב שלי צלעלטעון את הפוטושופ לקח לי כמעט דקה!בכל מקרה תודה רבה לכל העוזרים למינהם רק שאלה אחרונה למה זה טוב לסגור את ה"אפשר הרחבות דפדפן של יצרנים אחרים"יענטו מה זה נותן מה זה ישנה ?
פורסם 2004 במאי 721 שנים נראה לי שאתה מתבלבל עם iexplore.exe - שזה השם האמיתי של הפרוסס של אינטרנט אקספלורר. אם הפרוסס שרץ אצלך נקרא iexplorer.exe, אני מציע שתבדוק טוב אם זה לא וירוס או טפיל כלשהו...
פורסם 2004 במאי 721 שנים מחבר זהו זה היה האמת מקרה חד פעמי כמעט ולא קרה לי שובאבל ה explorer.exe תופס לי כמות דיי גדולה מהזיכרון ואני לא מבין למה הוא לא מבצע פעולות מיוחדות כל מה שקשור אליו סגור..
פורסם 2004 במאי 821 שנים כי הוא השל שלך... הגיוני שהוא יתפוס הרבה יחסית. יש שלים אלטרנטיבים שמתיימרים לתפוס פחות (ע"ע Aston shell).
פורסם 2004 במאי 821 שנים כי הוא השל שלך... הגיוני שהוא יתפוס הרבה יחסית. יש שלים אלטרנטיבים שמתיימרים לתפוס פחות (ע"ע Aston shell).iexplorer.exe הוא לא חלק מ-windows, נקודה.ה-shell נקרא explorer.exe, אינטרנט אקספלורר הוא iexplore.exe.explorer.exe הוא אכן זולל זכרון ומעבד לא קטן, אבל לא ברמה כזאת...
פורסם 2004 במאי 821 שנים לא הגבתי אליך, הגבתי לתגובה שלפניך.אני יודע מה האינטרנט אקספלורר, מה האקספלורר ומה לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.