פורסם 2004 באפריל 1721 שנים יש לי את הכרטיס R9800Pועשיתי לו אובר קלוקל:380@430330@480והכל עבד בסדר בלי ארטיפקטיםואז עשיתי ריסט ונהיהו ארטיפקטים!אז לפעמים יש ארטיפקטים ולפעמים לא!לפעמים הוא עובד טוב על מהירויות גבהות ולפעמים לא!מה הבעיה?יש לי Artic Silenser + Mem Sincksאה ויש לי ספק ג'נרי 480+ 5 מאוורירם וקטודהאולי הספק זאת הבעיה?
פורסם 2004 באפריל 1721 שנים אם יש ארטיפקטים אפילו לפעמים כן ולפעמים לא זה אומר שהאוברקלוק לא טוב.נראה לי כמו אוברקלוק מוגזם לחלוטין לזיכרון אפילו עם סינקים. עם סינקים הצלחתי לדחוף 9800P ל 390 אבל לא יותר.בקשר לליבה היא אמורה לעבוד כמו שצריך עם הארקטיק ב 430.אני הייתי מציע לך להוריד את הזיכרון ואז לבצע שוב את הבדיקות כולל הרצה בלופ של 3DMark03 ותחפש נקודות קטנות.אם מופיעות נקודות אין מנוס מה להוריד את המהירות של הליבה.אם אתה רואה הבזקים על המסך של טקסטורות זה כנראה הזיכרון ואז הורדה של המהירות שלו תשפר את היציבות.
פורסם 2004 במאי 1821 שנים לפי דעתי זה אוברקלוק מוגזם לכרטיס הזה מה שכן תוסיף לכרטיס קירור והכל יבוא על מקומו בשלום כמו כן תוריד תאובקלוק שעית ותעשה בדיקות לבדוק עם הכל יציב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.