עבור לתוכן

נעלם לי הסמל של הרשת ואני לא מצליח להחזיר אותו :-\

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

לפני שבוע בערך שמתי לב שהסמל של הרשת בתחתית המסך נעלם פתאום ואני לא מצליח להחזיר אותו. זה מוזר, כי אני עדיין מחובר לאינטרנט אבל מצד שני, אין לי שום אפשרות לבחור רשת חדשה. הוספתי גם תמונה של ההגדות של הסמלים, אפשר לראות שהאופציה להחזיר את הסמל לא זמינה. כמו כן, לחצתי על שחזר אבל גם זה לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows 7

תודה מראש לכל העוזרים! smile.gif

Network.jpg

נערך על-ידי Matan Tamir

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, לא עובד :( 

יש לך אולי פתרון אחר?

פורסם

1.      Go to Start > Run (or Windows-key + "R"), type in "regedit" and hit "OK".

2.      Navigate to the key "HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion \TrayNotify"

3.      Delete the values "IconStreams" and "PastIconsStream"

4.      Now open up the Task Manager (Ctrl + Shift + Esc), go to the "Processes" tab, select "explorer.exe" and click "End Process"

5.      Now open the "Applications" tab and click "New Task..." at the bottom-right of the window.

6.      In the message box that pops up type in "explorer.exe" and hit "OK"

7.      Explorer.exe will reload, and the missing icons should now be back in the system-tray where they belong.

פורסם
  • מחבר

האמת שכבר ניסיתי את זה עוד לפני שכתבת את ההודעה. נראה שהבעיה חמורה משחשבתי, יכול להיות שזה בכלל וירוס. אין איזו אופציה לאפס את הWindows להגדרות יצרן או משהו כזה כמו בטלפון?

פורסם

מה הבעיה , צור משתמש חדש בחלונות והבעיה אמורה להיפתר

פורסם

הממ כל הפתרונות שאני מוצא זה בדיוק אותו דבר לגבי ה TrayNotify

תנסה אולי מה שכתוב פה http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-desktop/network-icon-greyed-out/f5b75ae6-5d1d-4f89-93cb-2653890e8ced

ציטוט

Let’s try to follow the given steps:

REGISTRY DISCLAIMERS:

Serious problems might occur if you modify the registry incorrectly by using Registry Editor or by using another method. These problems might require that you reinstall the operating system. Microsoft cannot guarantee that these problems can be solved. Modify the registry at your own risk.

1. Open a notepad and copy the following commands.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"HideSCANetwork"=-

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"HideSCANetwork"=-

2. Save the notepad file as "Enable_network_icon.reg" with quotes and save it on the desktop.
3. Close Notepad.
4. Double click on the file Enable_network_icon on the desktop.
5. Press Yes to merge the information.
6. Restart the machine.

Check if the Network icon is showed up.

אפשר לנסות כמו שנאמר מעלי ליצור פרופיל משתמש חדש, זה אמור לפתור תקלות הגדרה ספציפיות למשתמש. תפתח משתמש חדש תראה אם זה תקין, ואם כן תעבור להשתמש במשתמש החדש.

עוד דבר שאפשר לנסות זה להסיר את הדרייבר של הכרטיס רשת ולהתקין אותו מחדש (תוריד קודם כל את הדרייבר העדכני מאתר יצרנית לוח האם שלך כי ברגע שתמחק את הדרייבר ככל הנראה שלא תוכל לגשת לאינטרנט)

מבחינת איפוס לא ידוע לי על אפשרות ממש לאפס את המערכת ב-7, כמה שידוע לי הוסיפו את זה בווינדוס 8. האפשרות היחידה שידועה לי זה לבצע פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. אבל לדעתי זה הפתרון האחרון במידה וממש אבל ממש שום דבר לא עובד וגם זה אם זה באמת מציק לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים