פורסם 2016 באוקטובר 99 שנים שלום , יש לי בעיה שאני מנסה להפעיל את גוגל כרום הוא רושם this application was unable to start correctly 0xc00007b ובנוסף לכך יש נגיד משחקים שאני מנסה לפתוח והם פשוט לא עושים כלום ( מופיעים כפעילים במנהל המשימות ולא באמת מופעלים) . אודה לעזרה .
פורסם 2016 באוקטובר 109 שנים ציטוט של פי סי אדמין תתקין ווינדוס 10 מה התשובה המונפצת הזו? רז - תסיר את הכרום ותתקין שוב בתור התחלה.
פורסם 2016 באוקטובר 109 שנים את הכרום הוא כנראה יצליח לתקן ע"י איפוס והסרת מזיקים אבל זה לא יפתור לו את "משחקים שאני מנסה לפתוח והם פשוט לא עושים כלום "
פורסם 2016 באוקטובר 109 שנים אז שיתקין ווינדוס 7 מחדש מה זה משנה אבל אם כבר התקנה מחדש שיהיה ווינדוס נורמלי. אני לא מבין מה אנשים תקועים על ווינדוס 7, זה מיושן, עוד 3.5 שנים הוא מסיים את התוחלת שלו. כמו ווינדוס XP
פורסם 2016 באוקטובר 109 שנים ואם השעון לא יהיה מכוון גם תמליץ לו לפרמט? פותח הדיון - פירוט על הבעיה יעזור.
פורסם 2016 באוקטובר 109 שנים אם השעון לא עובד, קודם כל לפרמט ! ואם לא עוזר להחליף דיסק קשיח ,זיכרון ולוח אם
פורסם 2016 באוקטובר 109 שנים זה לא פותח לי שום דפדפן חוץ מאת אקספלורר ובאקספלורר הוא פותח לי רק חלק מהאתרים . ניסיתי להוריד ולהתקין מחדש ולא עוזר בגוגל כרום הוא רושם את מה שציינתי בתחילת הדיון ובפייר פוקס הוא רושם האפליקציה קרסה אין איזה כלי מסויים שאפשר להוריד והוא משחזר קבצים או משהו בסגנון?
פורסם 2016 באוקטובר 109 שנים נסה להוריד את זה http://www.mediafire.com/file/97erhoox4d3zabq/aio210.zip לי זה עזר
פורסם 2016 באוקטובר 109 שנים טוב הצלחתי לתקן את הבעיה דרך כמה פקודות בcmd .. עכשיו יש בעיה נוספת שאשמח לעזרה . כשאני מנסה לפתוח את התוכנה utorrent היא עושה עדכון אוטומטי וnot responding ואז חייבים לסגור אותה ממנהל היישומים.. למישהו יש פיתרון? תודה לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.