עבור לתוכן

התקנת ווינדאוס מחדש

Featured Replies

פורסם

אהלן, יש לי ווינדאוס מקורי, איך אני מפרמט את המחשב ומתקין אותו מחדש?(והווינדאוס המקורי שלי זה 8.1 פרו שבא עם המחשב, ובזמנו שידרגתי ל10 ואני רוצה לחזור ל8.1

בכל מקרה אם אפשר או אם כן אפשר, אשמח לדעת איך אני מפרמט ומתקין מהתחלה. תודה

פורסם

אם איני טועה, חלונות 8.1 אינו מגיע עם קוד אקטיבציה. יש מדבקה עם חלונות 8 בתחתית המחשב.

חלונות 10 זה אותו הדראק כמו 8.1.

האקטיבציה נעשית לדעתי לפי שם ההמשתמש 

פורסם
  • מחבר

זה לא עוזר לי עכשיו הקוד, שאלתי איך אני מפרמט

פורסם

כנס פה https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows8 ותוריד את הכלי

הכלי הזה ייצור לך דיסק התקנה (או USB התקנה, מה שתבחר), תעשה בוט ממנו, בתפריט בחירת הכונן עליו תותקן מערכת ההפעלה תבחר את הכונן שלך ובאפשרויות תבחר ב- format (כמובן כל התוכן על הכונן יימחק), אחרי שזה יסיים לפרמט תבחר את הכונן ותמשיך להתקין את ווינדוס כרגיל.

אם תתבקש להזין מפתח רשיון תזין שם את זה שמופיע במדבקה על המחשב (בחלק מהמקרים אין צורך להזין מפתח כי הוא "צרוב" בביוס)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של IlanF

כנס פה https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows8 ותוריד את הכלי

הכלי הזה ייצור לך דיסק התקנה (או USB התקנה, מה שתבחר), תעשה בוט ממנו, בתפריט בחירת הכונן עליו תותקן מערכת ההפעלה תבחר את הכונן שלך ובאפשרויות תבחר ב- format (כמובן כל התוכן על הכונן יימחק), אחרי שזה יסיים לפרמט תבחר את הכונן ותמשיך להתקין את ווינדוס כרגיל.

אם תתבקש להזין מפתח רשיון תזין שם את זה שמופיע במדבקה על המחשב (בחלק מהמקרים אין צורך להזין מפתח כי הוא "צרוב" בביוס)

ראיתי גם ביוטיוב שאפשר לעשות פירמוט והתקנה מחדש דרך ההגדרות של הווינדאוס. מה ההבדל?

פורסם

לפי מה שאני מבין זה כן מוחק את כל התוכן מהכונן ומתקין מחדש את מערכת ההפעלה (ויש אפשרות עם שמירת נתונים אישיים - בטח תיקיות document, pictures וכו') אבל זה מוגבל לאותה גירסה שמותקנת על המחשב ברגע זה, אלא אם זה מחשב שהגיע עם מחיצת (נפוץ בניידים ומחשבי מותג) שחזור ואז זה ישחזר מהמחיצה הזו.

תראה פה עוד מידע על זה - http://www.howtogeek.com/132428/everything-you-need-to-know-about-refreshing-and-resetting-your-windows-8-pc/

אתה יכול לנסות את זה, אם זה יתן לך תוצאה מספקת תשאר עם זה, מקסימום אתה תמיד יכול ליצור את הדיסק התקנה ולהתקין מחדש כרגיל

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם אני אלך על הדרך הראשונה שהצעת הוא לא יעשה לי בעיות? כי אמנם קניתי את המחשב עם 8.1 אבל שידרגתי ל10. ולפי מה שרשום אני כבר לא יכול להחזיר ל8.1, עבר הזמן

פורסם

הזמן המדובר זה שנמוך ישירות דרך מערכת ההפעלה (איפה שאתה בוחר לעשות "ריפרש" או התקנה מחדש יש גם אפשרות "לא אהבתי, תחזיר אותי למערכת הקודמת" שזמינה לחודש אחרי השדרוג ל- 10). עם פורמט והתקנה מחדש אין שום בעיה, זה לא תלוי בשום דבר..

אתה תמיד תוכל לחזור ל- 10 בגלל שהיא רשומה על המשתמש מיקרוסופט שלך ומזהה החומרה של המחשב, וגם ל- 8 כל עוד יש לך מפתח רשיון תקין. אין קשר לכמה זמן עבר או לא עבר.

נערך על-ידי IlanF

פורסם
  • מחבר
ציטוט של IlanF

הזמן המדובר זה שנמוך ישירות דרך מערכת ההפעלה (איפה שאתה בוחר לעשות "ריפרש" או התקנה מחדש יש גם אפשרות "לא אהבתי, תחזיר אותי למערכת הקודמת" שזמינה לחודש אחרי השדרוג ל- 10). עם פורמט והתקנה מחדש אין שום בעיה, זה לא תלוי בשום דבר..

אתה תמיד תוכל לחזור ל- 10 בגלל שהיא רשומה על המשתמש מיקרוסופט שלך ומזהה החומרה של המחשב, וגם ל- 8 כל עוד יש לך מפתח רשיון תקין. אין קשר לכמה זמן עבר או לא עבר.

התקנתי את הווינדאוס דרך המחשב, דרך ההגדרות. עשיתי מחיקה של הכל והתקנה מחדש, חוץ מהעבודה שחכיתי שעתיים עד שזה יגיע לאחוז של 44 בשעת הפירמוט, הוא גם נתקע שם אז הייתי חייב לכבות את המחשב, אז הוא אמר שפירמוט לא הושלם בהצלחה, בנוסף לכך הוא גם התקין לי שוב את ווינדאוס 10 ולא את 8.1 כמו שרציתי.

אז הכי טוב לעשות דרך האתר שנתת לי? דרך היו אס בי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים